Cum inchid un card Cetelem?

Am de ceva timp un card Cetelem pe care l-am facut la serviciu, unde au venit niste reprezentanti ai firmei. Acum vreau sa-l inchid, ca sa nu mai apar la Biroul de Credit cu el, pentru a ma putea califica pentru un credit, dar nu stiu cum. Eu sunt din Focsani. Cardul e acoperit, nu am datorii. Puteti sa ma ajutati?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro
cetelem-contact

cetelem-contact

Stimata doamna,

Pentru a inchide cardul Cetelem, tot ce trebuie sa faceti este sa depuneti o cerere de inchidere a cardului, la Cetelem. Puteti sa trimiteti cererea si prin e-mail, daca nu aveti in zona o reprezentanta Cetelem.

Datele de contact ale Cetelem sunt urmatoarele: email: relatii.clientii@cetelem.ro, tel. 021.305.12.12 sau 021.306.06.00. (vezi foto)

Aveti grija sa primiti o confirmare a cererii de inchidere a cardului, datata, astfel incat sa fiti sigura ca cererea nu dureaza mai mult decat termenul legal, care este de 30 de zile.

Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti sa va rezolvati problema.

Cu stima,

Vasile Pop-Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

26 raspunsuri la “Cum inchid un card Cetelem?

 1. Lazar Ramona

  Buna ziua , vreau sa anulez cardul de credit cetelem si nu reusesc din pacate la nici un nr.de telefon, chiar lasa de dorit cu radpunsul.

  Reply
 2. admin Post author

  Ati trimis un e-mail la Cetelem, la adresa relatii.clientii@cetelem.ro, pentru inchiderea contului si nu v-au raspuns?
  Reveniti la mine daca aveti nevoie de ajutor.
  Vasile Coman
  0723292899

  Reply
 3. Zirna Catalin

  Buna seara. Am luat un telefon in rate platibil pe perioada de 12 luni. Aceasta este luna a 9-a si am terminat cu ele platind mai mult. Cardul nu l-am folosit niciodata. Nu a fost scos din plic. Nu a fost activat. Nu este nici o banca cetelem in Ploiesti. In cazul acesta ce este de facut? Ma pot trezi cu datorii in plus? Stima !

  Reply
  1. ioana

   Sunati la ei si verificati va contul, s ar putea sa aveti surprize neplacute.

   Reply
 4. Vata luigi

  Incerc de două luni sa închid un cont cetelem si nu imi raspunde nimeni la nr de tel pe care mi l-au dat cei de la relații cu clienti. Ce tr sa fac?

  Reply
 5. Andreea Barbu

  Buna ziua,

  Am achizitionat un produs de la Flanco in rate cu Cetelem. Am platit produsul, iar acum incerc sa inchid respectivul card si tot ce am reusit sa fac este sa le trimit un e-mail. Care este procedura?
  Va multumesc!

  Reply
  1. admin Post author

   Sunati la Cetelem, la Telefon: 021.305.12.00 / 0374.500.001, pentru a va asigura ca au primit e-mailul cu cererea de inchidere a cardului.

   Raspunsul ar trebui sa-l primiti cat mai curand, adica in decurs de 1-2 zile. Cand ati trimis e-mailul?

   Reveniti la mine daca aveti nevoie de ajutor.

   Vasile Coman
   vasile.coman@reclamatiibanci.ro
   0723292899

   Reply
 6. APOSTOL OANA IRINA

  BUNA SEARA,DIN PACATE SI EU AM FACUT O REFINANTARE LA O BANCA SI PRINTRE ALTELE AM DORIT INCHIDEREA SI A CARDULUI CETELEM.
  A DOUA ZI DUPA CE AU FOST VIRATI BANII IN CONTUL CETELEM DE CATRE GARANTI BANC AM SUNAT LA CETELEM,SI O DOMNISOARA FOARTE NERVOASA MI-A SPUS CA VOI PUTEA SA INCHID CARDUL DEV ABEA PE 18.03.2019 ,ADICA PESTE 10 ZILE.NICI MACAR NU A VRUT SA STEA LA DISCUTII CU MINE SI MI-A INCHIS TELEFONUL IN NAS.AM SA INCERC SA TRIMIT SI MAIL LA ADRESA DE MAI SUS SI DACA NU PRIMESC RASPUNS AM SA VA CAUT,PENTRU CA EU STAU CU BANII BLOCATI PANA LA CONFIRMAREA INCHIDERII CARDULUI CETELEM.
  MULTUMESC,O SEARA FRUMOASA.

  Reply
 7. Kolto Laszlo

  Buna seara.Avem si noi o problema. Avem un card pe care nu-l mai folosim de ani buni si nu reusim sa-l mai inchidem din cauza ca nu se raspunde la telefon .

  Reply
  1. admin Post author

   Sunati-ma la telefon 0723292899, pentru a va ajuta sa inchideti cardul Cetelem.

   Vasile Coman

   Reply
 8. Dulgheru Gheorghe Eugen

  Am sunat de 10 ori la cetelem si nu vor sa.mi inchida contul pe motiv sa merg la un dedeman unde au agenti ..eu sunt din Corabia OLT si nu avem agent doar la 100 km ..am platit nu am restante

  Reply
  1. admin Post author

   Sunati-ma la telefon 0723292899, pentru a va ajuta sa inchideti cardul Cetelem.

   Vasile Coman

   Reply
 9. Enache Mariana

  Imposibil sa închid cardul Cetelem dupa o săptămână in care incerc sa sun la toate numerele afisate, am trimis si email si totuși nimic. Serviciul clienți este inexistent 🙁

  Reply
  1. admin Post author

   Sunati-ma la telefon 0723292899, pentru a va ajuta sa inchideti cardul Cetelem.

   Vasile Coman

   Reply
 10. Amalia A

  In situatiile de mai sus este si mama mea. I s-a deschis cont, inainte de a plati prima rata a achitat produsul, iar acum nu reusim sub nicio forma sa luam legatura cu CETELEM sa inchidem cardul…

  Reply
 11. Ulea Ionut

  Niste JIGODII ordinare. NU se merita sa faci credit la ei.

  Reply
  1. admin Post author

   Va rog sa-mi spuneti ce problema aveti cu Cetelem, pentru a va ajuta sa o rezolvati.

   Vasile Coman
   0723292899

   Reply
 12. Iustina

  Buna ziua. Am intampinat si eu o problema cu cei de la Cetelem. In octombrie anul trecut am achizitionat in rate un telefon si un televizor de la Flanco prin Cetelem, in februarie am achitat toata rata prin refinantare la BRD, si acum din discutie cu doamna de la banca mi.a spus ca inca figurez cu credit la Cetelem Am sunat la ei si mi.au zis xa mai am de achitat 500 lei, ca rata a mers in continuare ca n.am sunat sa inchid telefonic. La ei poti prinde linia o data la.cine stie cat timp ca mereu e ocupat. E normal odata ce si.au primit banii sa nu inchida automat creditul sau e o facatorie sa ma scoata niste bani de la clienti?? Acum am achitat si cei 500 lei, si nu reusesc sa dau de ei sa inchid definitiv contul. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

  Reply
  1. admin Post author

   Stimata doamna,

   Cetelem ar fi trebuit sa va inchida contul, daca nu mai aveati nimic de achitat pentru credit.

   Sfatul meu e sa faceti o reclamatie la Cetelem, in care sa intrebati de ce nu v-au inchis contul, sa solicitati explicatii privind suma de 500 de lei pe care v-au cerut-o si sa cereti rambursarea acesteia.

   Va rog sa reveniti la mine daca nu rezolvati problema cu Cetelem, pentru a va ajuta eu.

   Cu stima,
   Vasile Coman
   jurnalist
   Reclamatiibanci.ro
   0723292899

   Reply
 13. Ionel Dina

  Am 2 carduri pe care nu le-am activat.Le am primit în urma a două rate facutelaAuchan.Ce pot face cu ele.Eu nu le folosesc.

  Reply
 14. Carmen Bucur

  Cu un simplu telefon catre dl Vasile Coman, mi s-a rezolvat problema – un card Cetelem nefolosit, ramas neinchis cu care figuram in Biroul de Credit. Va multumesc!

  Reply
 15. Bulilete

  Am luat si eu un leptop de la flanco acum doua luni,si mi au trimis si card acasa pe care l.am utilizat dar am reusit sa pun totii banii pana la urma .Am sunat la numerele de tel sa inchid cardul si creditul si nu imi raspunde nimeni de 10 zile..Cum pot proceda?am trimis si email la ei..dar nu au raspuns…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 3 = 21