Cum pot recupera numele de utilizator si parola la aplicatia George BCR?

aplicatia george deblocare

Raspuns

Stimata doamna,

Iata informatiile publicate de BCR pentru recuperarea numelui de utilizator si parola (PIN-ul) aplicatiei George sau e-token BCR:

Iti poti afla numele de utilizator consultand contractul de servicii bancare, apeland in Contact Center la *2227, apelabil din Romania si 0214074200, apelabil din strainatate sau mergand la orice unitate BCR cu o programare pe care o poti face online sau telefonic, detalii aici. De asemenea, acesta poate fi vizualizat si prin intermediul aplicatiei George accesand sectiunea Profil.”

Daca ai uitat parola eToken, trebuie sa reactivezi aplicatia. Deschizi eToken, intri la setari, apesi pe “Reactivare” si urmezi instructiunile: introduci numele de utilizator, seria si numarul cartii de identitate (sau numarul pasaportului), codul de activare primit prin SMS si apoi setezi o parola. Pentru a finaliza activarea, urmezi instructiunile din emailul pe care il vei primi de la BCR.

Daca ai uitat codul PIN de la George ID, poti deschide aplicatia iar in ecranul de logare vei regasi butonul „Nu iti amintesti codul PIN?”. Apesi pe confirma iar apoi reiei procesul de activare al George ID si iti poti seta un PIN nou.”

Va rog sa reveniti, daca aveti nevoie de ajutor cu aplicatia George BCR.

Cu stima,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = 15