Cum pot sa iau un credit pe intreprindere individuala (II)?

Am o intreprindere individuala si am incercat sa iau un credit dar nicio banca nu-mi da, spun ca am prea putin batut pe casa de marcat. Am fost la Banca Transilvania si-mi cere 1 miliard pe casa de marcat, iar eu am doar 140 de milioane. Cine ne ajuta si pe noi sa ne dezvoltam? Daca bat 1 miliard pe casa de marcat, ce iau de la banca dau pe impozit.


Raspuns

Stimate domn,

Fiecare banca are propriile conditii de creditare, de aceea sfatul meu e sa incercati si la alte banci, precum Patria Bank, care este o banca specializata in acordarea de imprumuturi pentru firmele mici, sau Libra Bank, care de asemenea lucreaza cu micii intreprinzatori.

Pe de alta parte, daca nu dispuneti de suficient capital si de rulaj necesar obtinerii unui credit, puteti apela la garantiile si la finantarile acordate de Guvern, prin Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Va rog sa-mi spuneti daca doriti ajutorul meu in obtinerea imprumutului.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

6 raspunsuri la “Cum pot sa iau un credit pe intreprindere individuala (II)?

 1. Stana Dorina

  Am un salon de frizerie-coafura , care ar trebui dotat cu mobilier. As Avea nevoie de aprox 10.000 lei. Cum as putea obtine creditul de la vreo banca , mentionez ca am avut intrerupere in activitate atunci , cund s-au radiat multe firme , datorita faptului , ca am avut prea multe coduri caen.Momentan pfa-ul imi este redeschis din luna mai .

  Reply
  1. admin Post author

   Stimata doamna,

   Puteti solicita de la o banca obtinerea unui credit pentru dezvoltarea afacerii.

   Daca aveti nevoie de sfaturile si recomandarile mele in acest sens, sunati-ma sau scrieti-mi un e-mail, pentru a va ajuta.

   Vasile Coman
   vasile.coman@reclamatiibanci.ro
   0723292899

   Reply
 2. Ursache George

  Bună ziua, aș dori un credit pentru achiziționarea unei camionete, dar am primit refuzuri din cauza rulajului mic de bani, in plus ii-ul a fost înființat în martie deci are deabea 7 luni.

  Reply
 3. Dumitru Maria

  Buna ziua am tot încercat să obțin un credit de 5000 de lei pentru achiziție marfă pe o întreprindere individuală dar nici o bancă nu acorda credite pentru intreprinderi individuale cer o groaza de acte si rezultatul e zero ce ajutor pentru firme mici ca nu se poate obține sunt conditii foarte stricte iti spun nu si atit fără nici o explicație. O întreprindere individuală poate obține ajutor de la stat si ce sum si in ce conditii ???

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = 8