Cum scap de telefoanele celor care m-au inselat cu criptomonede?

„As vrea sa va fac o întrebare cu privire la comentariile văzute pe net despre merricksinvest.cc care m au înșelat și pe mine cu 3250€ . Sa întâmplat acum un an mai exact pe 02/08/2022 când m am înregistrat cu acei 250€ .

Nu am depus plângere , am crezut ca prostia se plătește , nu vreau sa recuperez bani problema mea este alta , acum ceva timp am primit un mail de la un inspector financiar care in explica ca s au făcut tranzacții pe numele meu și sa ii contactez pe Whatapp .

Problema este ca de un an de zile , de la aceasta prostie , primesc o mulțime de telefoane și numere ascunse care tot încearcă sa mai scoată ceva , de câteva luni nu mai răspund la nici un număr pe care nu îl cunosc , întrebarea mea este următoare dacă ignor cum am făcut și pana acum pot sa facă ceva in numele meu??? Este adevărat mailul primit? Sa fac totuși o plângere la Politie ??? Multumesc mult , o zi buna ca doresc”


Raspuns

Stimata doamna,

Pentru a scapa de telefoanele primite de la hotii care v-au inselat cu investitiile in criptomonede precum bitcoin, trebuie sa-i reclamati la Politie.

Plangerea la Politie o puteti face pe site-ul Politiei Romane, la acest link:  https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online.

Plangerea la Politie trebuie sa o faceti cu atat mai mult cu cat vi s-a transmis ca s-au facut tranzactii pe numele dumneavoastra, ceea ce poate fi adevarat, daca le-ati furnizat datele personale.

Sfatul meu este sa nu le raspundeti la mesajele pe WhatsApp, Facebook sau alte retele sociale, pentru ca orice tranzactie facuta fara acordul dumneavoastra este ilegala.

Va rog sa reveniti cu raspunsul primit de la Politie.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − = 0