Dacă am achitat datoria, de ce nu mi s-a ridicat sechestrul pe mașină?

sechestru masina datorie

„Daca anul trecut în 2024 am achitat o datorie la Provident,de ce nu mi-au ridicat sechestru de pe automobil menționez că nu mai am Nr executorului am fost acum in decembrie să-mi radiez mașină și n-am putut pt că e sub sechestru.”, întreabă un cititor.

Raspuns

Stimate domn,

Dacă ați achitat datoria la Provident, executorul ar fi trebuit să vă ridice sechestrul pus pe mașină.

Dacă sechestrul nu a fost ridicat, ar putea fi două motive:

• Executorul a uitat să trimită documentele pentru ridicarea sechestrului de pe mașină;
  • Firma de recuperare creanțe care v-a executat silit nu a finalizat dosarul de recuperare a datoriei;

În această situație, și dacă nu știti cine este executorul, pentru a putea legătura cu el, soluția este să contactați firma de recuperare creanțe care a cerut executorului să vă execute silit pentru datoria la Provident.

Trebuie să știți că Provident nu-și execută silit clienții, ci vinde datoriile către o firmă de recuperare creanțe.

Așadar, pentru rezolvarea problemei cu sechestrul pe mașină, trebuie să luați legătura cu firma de recuperare creanțe, pentru a afla dacă mai aveți vreo datorie de achitat.

Vă rog să reveniți, dacă aveți nevoie de ajutor cu sechestrul pe autoturism.

Cu stimă,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamații Bănci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − = 7