„Bună ziua, am un cont la BRD. Pe data de 06/08/2025 am primit email că ei au lucrări de mentenanță. Am așteptat a doua zi pentru a putea face o tranzacție în aplicația MyBRD însă nici pină acum nu am reușit .
Cu o săptămână în urmă a mers dar în urma mentenanței intru fac tot și cînd vreau să confirm plata scriu codul pin care mi-l cere și nimic îmi scrie că este ups a apărut o eroare. Am sunat la bancă și mi-au spus că probabil nu au terminat mentenanța.”
Raspuns
Stimate domn,
Lucrările de mentenanță efectuate de BRD în noaptea de 6 august nu au afectat funcționarea aplicației myBRD, ci doar YOU BRD, conform anunțului băncii:
- Aplicatia YOU BRD va fi indisponibila;
- In intervalul orar 22:00 – 23:00 (6 august), incasarile interbancare in RON nu se vor procesa in regim instant, ci se vor procesa in regim standard, cu respectarea orelor standard de procesare operatiuni .
Aplicația myBRD a fost actualizată ultima dată în luna mai 2025, așadar ar trebui să funcționeze.
Dacă aveți în continuare probleme cu aplicația myBRD, sfatul meu este să o dezinstalați și să vă activați aplicația YOU BRD.
Vechea aplicație myBRD urmează să fie înlocuită de BRD cu aplicația YOU BRD.
Vă rog să reveniți, dacă aveți probleme cu aplicațiile BRD.
Cu stimă,
Vasile Pop Coman