In cat timp ajunge un transfer de la Postepay Italia pe un Revolut Romania?

postepay aplicatie

„Bună ziua!În cât timp ajunge un transfer de la postepay Italia pe un revolut România? Precizez că transferul a fost făcut duminica dimineața.”


Raspuns

Stimata doamna,

Durata unui transfer in euro, din contul Postepay Italia in contul Revolut, depinde de tipul transferului si de ziua in care s-a facut.

Concret, daca a fost un transfer tip instant, atunci banii ar fi trebuit sa ajunga imediat, indiferent in ce zi s-a facut, ceea ce nu s-a intamplat in cazul dumneavoastra.

Aceasta inseamna ca a fost facut un transfer in euro standard, acesta fiind de doua tipuri: SEPA, standardul de plati la nivel european, sau SWIFT, standarul international.

In mod normal, dat fiind ca a fost un tranfer intre doua tari europene, ar trebui sa fie un transfer tip SEPA, a carui durata este de maxim 2 zile lucratoare: daca banii s-au trimis, de exemplu, luni, ei trebuie sa ajunga fie in cursul aceleiasi zile, daca s-a procesat mai devreme, sau cel tarziu marti, daca plata s-a facut luni mai tarziu.

In cazul dumneavoastra, daca banii s-au trimis duminica, o zi nelucratoare in care nu se proceseaza plati, banii trebuie sa agunga in cursul zilei de luni.

Va rog sa reveniti, daca aveti nevoie de ajutor in legatura cu transferul Postepay-Revolut.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

2 raspunsuri la “In cat timp ajunge un transfer de la Postepay Italia pe un Revolut Romania?

 1. p

  Bună ziua!
  Mulțumesc pentru răspuns ,banii nu au intrat nici până astăzi ,este o anumită oră în care se face transferul?

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   In mod normal banii ar fi trebuit sa intre luni, daca transferul s-a facut duminica, indiferent de ora.

   Daca nu au ajuns nici pana acum, exista doua posibilitati:

   1. Transferul sa mai intarzie o zi sau doua, daca nu a fost tip SEPA.

   2. Sa fie o problema cu procesarea transferului, precum o eroare cauzata de date incorecte sau de situatia contului/cardului.

   Sfatul meu este sa contactati banca de unde s-a facut transferul, adica Postepay, pentru a verifica daca acesta s-a procesat sau daca a aparut vreo eroare.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = 6