Nu pot finaliza actualizarea datelor la BRD. Ce trebuie sa fac?

nu functioneaza you brd

cum pot sa instalez aplicația YouBRD pe un alt telefon, pentru că nu se poate finaliza actualizarea datelor. Îmi cere de doua ori fotografia cărții de identitate, prima data îmi permite,selfie îmi permite, completeaz datele, iar a doua oara nu mai este disponibil butonul de fotografiere. Rog suport pentru această problema.


Raspuns

Stimata doamna,

In acest caz, se pare ca este vorba de o eroare a aplicatiei BRD de actualizare a datelor personale.

Solutia este sa luati legatura cu BRD, pentru a face o reclamatie privind nefunctionarea aplicatiei de actualizare a datelor personale.

Atentie, insa! Pentru instalarea aplicatiei YOU pe un alt telefon, va trebui sa mergeti la o sucursala BRD.

Iata informatiile publicate de BRD privind instalarea YOU pe un alt telefon:

  • „Descarci aplicația YOU BRD pe noul telefon și ne faci o vizită în orice unitate BRD. Urmezi instrucțiunile primite și aștepți a doua zi un telefon de la Echipa BRD din Contact Center, care vor parcurge împreuna cu tine procesul de instalare a aplicației YOU BRD.
  • Sfatul nostru este ca atunci când ți-ai reinstalat aplicația pe un telefon nou, să accesezi din meniul Altele – Device Management/Gestioneaza dispozitive și să ștergi vechiul telefon pe care ai avut instalată aplicația.
  • De asemenea, dacă consideri că există vreun risc de accesare al contului tău (poate ai avut salvat PIN-ul de acces în telefon, deși nu este recomandat), contactează-ne imediat ce ai constatat furtul la unul din numerele de aici, pentru a dezactiva rapid dispozitivul. Îți recomandăm să apelezi și operatorul de telefonie mobilă pentru blocarea cartelei SIM.” 

Reveniti va rog la mine cu raspunsul BRD la reclamatie.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

4 raspunsuri la “Nu pot finaliza actualizarea datelor la BRD. Ce trebuie sa fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = 6