Etichete: banci

Cum pot sa transfer banii de pe cardul Nickel intr-un cont al unei banci din Romania?
card-nickel

Cum pot sa mi obțin banii dintre un cont de la banca nickel într un cont al unei bănci din România în contextul în care banca nickel vrea sa rupă contractul cu mine și mi blochează contul ( rog sa menționați și ce banca din România ma poate ajuta )

Postat in data: 28 ian., 2022

Cat este gradul maxim de indatorare pentru imprumuturile acordate de banci si IFN-uri?
hora-credit-reclamatie

Băncile și IFN urile pot acorda credite de nevoi personale pt un grad de îndatorare mai mare decât 69%? Ex pt pensie de 1840 lei cit este gradul de îndatorare peste care conform regulilor Biroului de credit?????

De ce unele bănci și ifn nu afișează informații despre profituri? Ex Hora Credit profit 0 cind practica dobânzi de 730-1200% pe an și lucrează cu DAE3000% cind În UE pt ei DAE30%. sint miște hoți legali care produc sărăcie, execuții silite, împrumută clanuri.scot valuta,cresc inflația. Ei nu sint supravegheați de BNR și ANSF, OPC? Am făcut informări la DNA. BNR. ANSF. ANPC. parlament ,președinte. Astept răspuns. dr ING… cu stima și mulțumiri anticipate

Postat in data: 24 oct., 2021

La care banca refinantez un card de credit cu dobanda mare?

dobanzi-carduri-credit
La care banca refinantez un card de credit cu dobanda mare?

Postat in data: 18 mart., 2021

La care banca refinantez un credit de nevoi personale?

dobanzi-refinantare-credite
La care banca refinantez un credit de nevoi personale?
dobanzi-refinantare-credite

Postat in data: 17 mart., 2021

Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la un depozit in lei

dobanzi-depozite-lei-banci
Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la un depozit in lei
dobanzi-depozite-lei-banci

Postat in data: 22 ian., 2021

Ionut Stefan, conciliator CSALB: Rolul nostru este de a face multumiti consumatorii si bancile nu doar cand iau sau dau credite, ci si cand apar probleme

Ionut-Stefan-csalb
Ionut-Stefan-csalb

Postat in data: 15 dec., 2020

Unde m-as putea adresa pentru a rezolva problema datoriilor la banci, daca nu am bani sa ma judec?

Am 5 popriri pe cont si 2 salarii. Din cont mi se retine jumatate din fiecare salariu ducandu-se amandoua jumatatile la cel mai vechi popritor si cel mai mare. Din aceasta cauza, unul din cei 4 popritori ramasi doreste sa imi puna poprire la angajatori urmand ca si acestia sa imi opreasca 1/3 din salarii.

Cât de legala este aceasta situatie si cui m-as putea adresa, neavand bani sa ma judec cu ei in instanta?
Va multumesc

Postat in data: 08 dec., 2020

Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?

dobanzi-carduri-credit
Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?

Postat in data: 01 dec., 2020

Care banci au cele mai bune dobanzi pentru depozitele populatiei

top dobanzi depozite bancare
Care banci au cele mai bune dobanzi pentru depozitele populatiei
top dobanzi depozite bancare

Postat in data: 21 nov., 2020

Cat mi se poate opri din salariu daca am trei banci restante?

Va rog frumos eu am trei rate bancare pe luna la toate am restante, cât pot sa îmi oprească fiecare din salariu pe luna?? Eu câștig 2000 lei și aprox. 300 lei bonuri

Postat in data: 16 nov., 2020

Revolut are comisioane mai mari decat bancile la retragerile de numerar si un curs valutar ascuns

Postat in data: 06 nov., 2020

Pot trimite euro intr-un cont in lei de la o banca din Romania?

Bună ziua! Mă aflu într-o țară străină și doresc să aflu dacă pot trimite euro pe un cont in lei. Adică persoana din România
ii poate scoate direct de la bancomat? Conversia se face automat fără să cer această favoare expres? Si daca da, se percepe un
comision?

Postat in data: 15 oct., 2020

Romanii reclama bancile si IFN-urile mai mult la CSALB decat la ANPC

Romanii reclama bancile si IFN-urile mai mult la CSALB decat la ANPC

Postat in data: 25 sept., 2020

CSALB primeste un numar record de cereri pentru negocieri cu bancile si IFN-urile

Postat in data: 19 mai, 2020

Cine si cum poate face amanarea ratelor la credite, conform normelor de aplicare a OUG 37/2020

Postat in data: 12 apr., 2020

Intrebari si raspunsuri utile despre OUG 37/2020 privind amanarea ratelor la credite

amanare-rate-credite-banci--ifn-car-recuperatori
amanare-rate-credite-banci--ifn-car-recuperatori

Postat in data: 04 apr., 2020

Cum amana bancile ratele la credite, inainte de intrarea in vigoare a Ordonantei Guvernului

amanare-rate-credite-banci
amanare-rate-credite-banci

Postat in data: 01 apr., 2020

Cine si cum poate amana ratele la credite, pe maxim 9 luni, conform Ordonantei Guvernului

Postat in data: 27 mart., 2020

Toate bancile si IFN-urile, precum si Guvernul, pot decide fara probleme amanarea ratelor la credite pentru cei afectati de criza COVID-19, ne asigura BNR

regulament bnr grad indatorare credit
regulament bnr grad indatorare credit

Postat in data: 25 mart., 2020

CEC Bank lanseaza un produs greu de gasit la alte banci: contul de economii pentru firme

top-dobanzi-depozite-firme
top-dobanzi-depozite-firme