Unde m-as putea adresa pentru a rezolva problema datoriilor la banci, daca nu am bani sa ma judec?

Am 5 popriri pe cont si 2 salarii. Din cont mi se retine jumatate din fiecare salariu ducandu-se amandoua jumatatile la cel mai vechi popritor si cel mai mare. Din aceasta cauza, unul din cei 4 popritori ramasi doreste sa imi puna poprire la angajatori urmand ca si acestia sa imi opreasca 1/3 din salarii.

Cât de legala este aceasta situatie si cui m-as putea adresa, neavand bani sa ma judec cu ei in instanta?
Va multumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

In primul rand, este ilegal sa vi se retina mai mult de jumatate din salariu, oricat de multe popriri ati avea. Pe de alta parte, executorii judecatoresti ar putea recurge si la alte mijloace pentru recuperarea datoriilor, precum sechestrul pe bunurile mobile (masina), sau pe imobile.

De aceea, sfatul meu este sa gasiti impreuna cu bancile sau IFN-urile la care aveti datorii o solutie amiabila pentru plata datoriilor.

Ve recomand sa apelati si la CSALB (Centrul de Solutionare Amiabila a Litigiilor din domeniul Bancar), la telefon 0219414 sau pe site-ul CSALB.ro, o institutie care-i ajuta gratuit pe cei care au probleme cu bancile si IFN-urile sa si le rezolve, printr-o negociere amiabila.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti nevoie de ajutor sa rezolvati problema cu popririle.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Postat in data: 08 Dec, 2020

Un comentariu la “Unde m-as putea adresa pentru a rezolva problema datoriilor la banci, daca nu am bani sa ma judec?

  1. Pingback: Unde m-as putea adresa pentru a rezolva problema datoriilor la banci, daca nu am bani sa ma judec? | Vasile Pop-Coman

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = 5