BRD mi-a blocat alocatia copilului pe card si nu vrea sa mi-o dea. Ce pot sa fac?

Am avut un card la BRD in urma cu 3-4 ani, pe care incasam salariul si alocatia copilului. Acum salariul il primesc pe alt card, iar cand am fost la BRD sa scot alocatia, doamna de la ghiseu n-a vrut sa mi-o dea, pentru ca as avea o datorie mai veche la ei, mai intai sa platesc acea datorie si apoi pot se poate elibera alocatia. E normal asa ceva, sa blocheze banii pentru copil?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Nu este normal ca BRD sa va retina alocatia copilului, din simplul motiv ca astfel incalca un drept elementar al copiilor, care trebuie respectat de toata lumea.

Nici macar in cazul executarilor silite nu se pot retine alocatiile pentru copii, pentru niciun fel de datorii.

De aceea, sfatul meu este sa trimiteti la BRD o cerere, fie la telefon +4 021 302 6163 (apelabil din orice rețea) sau TelVerde 0800 802 208 (apelabil doar în rețeaua fixa Telekom România), fie prin e-mail la adresa mybrdcontact@brd.ro, in care sa solicitati eliberarea alocatiei copilului.

Va rog sa reveniti la mine daca BRD refuza sa va dea alocatia.

Cu stima,

Vasile Coman

jurnalist

Reclamatiibanci.ro

0723292899

vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Postat in data: 01 iun., 2020

2 raspunsuri la “BRD mi-a blocat alocatia copilului pe card si nu vrea sa mi-o dea. Ce pot sa fac?

  1. Berszan gabriella ibolya

    Cec bankul mia oprit alocatia refuza sa mio dea ce pot face? Am facut nenumarate de reclamatii si la ghiseul local cerere pentru eliberarea alocatiei a trevut 2 saptamani si nimeni nu este in stare de un raspuns eu inteleg ca am o datorie fata de iei dar asta nui salariu sal fura cum vor iei va rog ajutatima

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = 7