Trebuie să depun bani pentru deblocarea contului crypto?

titan trade inselatorie crypto

„Bună ziua am investit in platforma de tranzacționare online numele firmei este https://cfd.titan-trade.io am câștigat suma de 6000$ de dolari și banii au fost blocați în blockhain au spus sa depun suma de 900 euro pentru deblocarea fondurilor in contul IBAN din Malta contul crypto ce ar trebui să fac să depun banii sau este o păcăleală au zis sa deschid un cont in euro la banca suma care trebuie să o plătesc Este in 900 euro dacă nu îmi permit să plătesc să fac un credit bancar.”

Raspuns

Stimate domn,

Solicitarea de bani pentru deblocarea așa-zisului câștig din investiția în cryptomonede este o metodă de înșelătorie.

Platforma de tranzacționare crypto Titan-trade (vezi foto) nu este reală, ci falsă, destinată înșelătoriilor.

Banii pe care vi s-a spus că i-ați câștigat în urma investiției nu există, iar cei trimiși pentru cumpărarea de criptomonede sunt furați de escroci.

În aceste condiții, sfatul meu este să faceți o reclamație la banca prin care ați transferat banii în platforma crypto Titan-trade și să cereți rambursarea acestora.

De asemenea, trebuie să faceți și o plângere la Poliție pentru înșelătorie.

Vă rog să reveniți cu răspunsurile primite de la bancă și de la Poliție, pentru a vă ajuta să recuperați banii pierduți din investiția pe platforma crypto.

Cu stimă,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Un comentariu la “Trebuie să depun bani pentru deblocarea contului crypto?

1. Pingback: În atenția băncilor: nu autorizați plăți către acest site, pentru că este o fraudă! – Bancherul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − = 3