Un transfer de la BCR la Raiffeisen nu a ajuns nici dupa 4 zile. E posibil?

Mi-a facut cineva un transfer bancar BCR pe 10.12.2015 si nici pana la aceasta ora (14.12.2015) nu mi au intrat banii in cont (RAIFFEISEN BANK). E posibil asa ceva?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

BCR transfer in leiPot fi mai multe cauze pentru intarzierea unui transfer, precum orele la care a fost realizat sau probleme cu conturile de la cele doua banci (date gresite ale conturilor sau restrictii in realizarea platilor).

In cazul BCR (ca si in cazul altor banci) un transfer interbancar in lei (catre un cont al altei banci) poate dura maxim o zi, in functie de ora la care a fost procesata operatiunea, astfel:

Plăţi interbancare in lei de mică valoare (<50.000 lei): - procesate la ghiseu pana la ora 11:00: debitare cont client plătitor şi creditare cont client beneficiar în aceeaşi zi - Procesate la ghiseu intre 11:00-18.00: debitare cont client plătitor în aceeaşi zi, creditare cont client beneficiar în următoarea zi - Procesate prin internet sau telefon banking (Click şi Alo 24 Banking BCR) pana in ora 14:30: debitare cont client plătitor şi creditare cont client beneficiar în aceeaşi zi - Procesate prin internet si mobile banking pana in 14:30: debitare cont client plătitor în aceeaşi zi, creditare cont client beneficiar în următoarea zi. Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema sau daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


− 3 = 3