Cum imi pot debloca contul de salariu blocat de catre banca Raiffeisen?

Cum imi pot debloca contul de salariu blocat de catre banca Raiffeisen? Si salariul si diurna sunt blocate pentru neplata unui imprumut catre o agentie de creditare nonbancara. Am si salariul si diurna blocate.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

raiffeisen-bank-credite-chf-comisioane-carduri-internet-banking-mobile-banking-rezultate-financiare-profitBanca v-a blocat contul de salariu din dispozitia executorului judecatoresc, in cadrul procedurii de executare silita prin poprire, in vederea recuperarii datoriilor catre Institutia Financiara Nebancara (IFN).

Conform Codului Civil, vi se poate retine maxim 1/3 sau jumatate din salariu in cazul popririi, iar restul banilor puteti sa-i retrageti de la banca.

De aceea, va sfatuiesc sa luati legatura cu banca pentru a vedea ce trebuie sa faceti pentru a va recupera banii.

Va rog sa reveniti sa-mi spuneti daca ati rezolvat problema sau daca aveti nevoie de ajutorul meu.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

2 raspunsuri la “Cum imi pot debloca contul de salariu blocat de catre banca Raiffeisen?

  1. Chirila Andrei

    Daca banca (Raiffeisen Bank) mi-a blocat contul de salariu din dispozitia executorului judecatoresc, in cadrul procedurii de executare silita prin poprire, in vederea recuperarii datoriilor catre o institutie financiara nebancara (TBI), banca mai percepe comisioane de administrare cont cat timp contul este blocat? Mentionez ca dupa blocarea contului am luat salariul pe stat de plata si imediat a expiratat si cardul. De la data blocarii contului au trecut aproximativ 4 ani ma pot astepta sa platesc sume mari ?!

    Reply

Lasa un comentariu


− 4 = 0