Am luat teapa prin Rominvest. Am vreo sansa sa recuperez investitia?

rominvest teapa investitie

„Fiul meu a luat teapa prin rominvest.Are vreo șansă să-și recupereze măcar o parte din investiția inițială?
Mulțumesc.”


Raspuns

Stimate domn,

Asa-zisa platforma de investitii Rominvest, cu adresa de internet rominvest-market.com (vezi foto) este, intr-adevar, un site prin care se realizeaza fraude si inselatorii utilizand ca nada investitii foarte profitabile in actiunile unor firme romanesti sau in criptomonede.

Falsi brokeri sau consultanti financiari iau legatura cu oamenii pe retele sociale, cu identitati false, pretinzand ca pot face investitii foarte profitabile, dar de fapt nu sunt decat niste escroci, de aceea nu trebuie sa aveti niciodata incredere in persoane necunoscute pentru a le transmite date persoanale sau a face transferuri de bani.

In realitate, banii trimisi pentru asa-zisele investitii ajung in conturile hotilor, iar datele personale divulgate acestora pot fi utilizate pentru alte escrocherii online, precum furtul banilor din conturile bancare sau credite online.

Faptul ca site-ul Rominvest este o inselatorie este confirmat si de site-urile pentru depistarea inselatoriilor (scam), Scamadivser.com si Ipqualityscore.com.

Cei care vor sa investeasca bani in actiuni romanesti sau straine sau in criptomonede trebuie sa o faca prin intermediul unor banci sau firme de investitii cunoscute si autorizate in Romania, astfel incat sa aiba garantia ca-si pot recupera banii.

Pentru recuperarea banilor trimisi escrocilor de la Rominvest, trebuie sa faceti o plangere la Politie si la banca prin care s-au facut transferurile.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsurile de la Politie si de la banca, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = 5