Cum pot sa transfer banii in USDT din Coinbase Walet in contul Revolut?

coinbase criptomonede

„Bună ziua! Am în coinbase walet bani în USDT. Pentru ai transfera în contul meu din revolut cei care mia depus, Capitaland-invest.co, miau cerut 5000 USDT. Pentru a conecta cele doua portofele.Cum as proceda sa transfer banii?”


Raspuns

Stimate domn,

Transferul banilor in criptomoneda USDT (Tether) din Coinbase Wallet in contul Revolut se face din aplicatia Coinbase, dar fara nicio taxa solicitata de cineva.

Cei care solicita astfel de taxe sunt escroci care incearca sa va insele, pacalindu-va ca v-au investit banii in criptomonede.

In realitate, platforma prin care ati investit banii, Capitaland-Invest.co, este o inselatorie, nu are nicio legatura cu criptomonedele, iar banii dumneavoastra nu se afla in portofelul Coinbase (Coinbase Wallet), ci intr-un cont fals facut in aceasta platforma de tranzactionare a criptomonedelor.

Asadar, ceea ce trebuie sa faceti, pentru recuperarea banilor, este o plangere la Politie, prin completarea formularului online de la acest link: https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online.

De asemenea, trebuie sa faceti o reclamatie si la banca prin care ati facut transferurile pentru cumpararea de criptomonede.

Va rog sa reveniti cu raspunsurile primite de la Politie si de la banca, pentru a va ajuta sa rezolvati problema inselatoriei cu criptomonede.

Cu stima,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + 1 =