De ce trebuie sa platesc pentru un credit cu 0% dobanda la Credit Prime?

credit prime dobanda

„Buna am facut un credit in valoare de 1500 de lei prima luna 0 % dobanda si acum vad ca trebuie sa platesc 1859 de lei. Ce pot sa fac? Multumesc pt raspuns”


Raspuns

Stimate domn,

Conform mesajului primit de la Credit Prime, dobanda de 0% se aplica doar daca platiti suma minima de plata, dupa primele 30 de zile de la obtinerea imprumutului.

Ce reprezintă minimul de plată? Este exact suma de bani pe care trebuie să ai grijă să o rambursezi lunar, pentru a putea să îți menții pozitiv istoricul tău de creditare. Minimul de plată este constituit din 10% din principal, la care se adaugă dobânda acumulată pentru perioada de folosire a banilor și penalitățile (dacă este cazul). Te rugăm să te asiguri că în apropierea datei scadente ai în contul personal fonduri suficiente pentru a acoperi acest minim de plată. Îl regăsești menționat în extrasul pe care îl vei primi lunar pe adresa de email cu care te-ai înregistrat, sau afișat direct în contul tău personal CreditPrime”, conform informatiilor publicate pe site-ul Creditprime.ro.

Daca ati platit suma minima de plata, dar totuti ati primit mesaj ca aveti de plata ceva, sfatul meu este sa faceti o reclamatie la Credit Prime, prin e-mail, la adresa: info@creditprime.ro.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul la reclamatie primit de la Credit Prime.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = 10