Din contul BRD mi-au disparut bani. Ce pot sa fac?

„Buna ziua, eu locuiesc in strainatate iar de Craciun am avut cateva zile libere si am fos in Romania cu sotia si copii mei. Anainte sa ma inorc in Spania am trecut pe la banca BRD sa vad extrasurile de conturi si am constatat ca din contul din euro mi-a disparut 1300€ in ultimile 16 luni(un an si patru luni)

Cand am constatat ca mi-au furat banii, am vrut sa i-mi retrag toti banii din cont dar mia zis directorul bancii ca trebuie sa astept cateva zile.Cum aveam avion a doaua zi nu am putu retrage banii care au mai ramas .

Am facut o reclamatie online din Spania dar nici pana acum nu mia dat nici un raspuns. Va rog sa-mi dati un sfat ,ce as putea face pentru a-mi recupera banii care a disparut miraculos intr-un timp atat de scurt? Poate cand pot veni in Romania nu mai gasesc nimic in conturi.”


Raspuns

Stimate domn,

Sfatul meu este sa consultati extrasul de cont, pentru a descoperi cum au disparut sumele de bani de care nu stiti.

Daca acei bani nu au fost retrasi de dumneavoastra, atunci va trebui sa trimiteti la BRD o reclamatie, in care sa solicitati o investigatie cu privire la disparitia acelor bani din cont, pentru a vedea daca nu cumva este vorba de o frauda, daca nu cumva banii v-au fost furati de alta persoana.

Puteti sa faceti reclamatie la numarul de telefon +4 021 302 6163, prin e-mail, la adresa mybrdcontact@brd.ro, sau prin completarea unui formular de pe site-ul BRD.ro. Vedeti aici procedura de administrare a reclamatiilor la BRD.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul la reclamatie primit de la BRD, pentru a va ajuta sa rezolvati problema disparitiei banilor din cont.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

3 raspunsuri la “Din contul BRD mi-au disparut bani. Ce pot sa fac?

  1. b

   In extrasul de cont din agust 2021aveam 10mii € si in extrasul din decembrie 2022 spunea ca mai sunt 8700 €,nimic mai mult.
   Ceia ce nu inteleg contul de euro nu mai este la ghiseul din fata cu celelalte conturi din lei ,De la qhiseu fata mi-a scos un extras de cont cu minus cativa centi si mia zis ca nu am nimic . Contul in € lam gasit la directorul bancii si numai el are acces la el.Au facut ei o invartela cu contul din euro dar mie nu mi-a explicat nimic Eu numi aduc aminte sa fi semnat nimic,si daca am semnat au facuto intentionat sa ma insele.Am lasat banii in banca sa fie in siguranta ,nu sa mii fure banca Anteleg ca bancile au comisionele lor dar nu se poate 1300 € in 16 luni

   Reply
  2. b

   Coicidenta tot cam de acelasi timp cand mi-au disparut banii din cont, sa schimbat si directorul sucursalei BRD. Pe data de 30 am fost iar la BRD sa vb. cu doamna directoare si sami dea o explicatie unde au disparut banii mei.Amabilitatea ei lasa de dorit!!! Nu mia placut de loc raspunsurile ei si se mai si tipa ca de vina e razboiul.Am intrebato foarte calm banca a cumparat arme pentru razboi din banii mei?Iam spus ca o sa ma duc la alta banca dar nici na interesato .Mie nu-mi inspira incredere sa tin banii intro banca cu un asemenea director.
   Am lasat banii la banca sa aiba grija de ei ca sunt mai in siguranta ,sa nu ai tin ascunsi in casa .Nu vreau dobanda dar nici sa-mi ia din ei .La ghiseul din fata am cerut sami scoata un extras de cont(lei)pt ultimile 16 luni,iar doamna mia zis ca pt.asta trebuie a platesc.Am platit pt ca nu mil scotea,nu era deajuns ca mia disparut 1300€ din cont mai trebuia si o hartiuta platita.Frumos nam ce zice!Am avut multi bani in banca la BRD dar iam investit in locuinte,dar niciodata nu sa intamplat sami dispara banii din cont in atatia zeci de ani! Intrebatea mea e, mai am eu incredere sa scot banii din conturile din Spania si sai depun la BRD?Am sa vrut sami retrag bani si sami inchid toate conturile dar mia zis ca nu se poate si ca trebuie sa vin peste 2 zile,iar eu aveam avion seara spre Spania.Cu urmatoarea ocazie cand pot veni in Romania ,am sa vin la banca si daca nu am banii inapoi o sa-mi retrag toti banii din conturi si o sa le inchid.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = 12