Nu pot recupera banii investiti in bitcoin prin Coinbase. Ce pot sa fac?

coinbase teapa bitcoin

„Buna seara as vrea sa imi dati o pare am facut cu coinbase o recuperare de fonduri prin coinbase am toate email dela coinbase cum am facut toate incercarile care miau cerut de am ajuns la suma de 38000 euro care spun ca iau recuperat plus ca ieu am tot adaugat 27000euro la acontul coinbase am confirmarile dela coinbase amica email dela coinbase cu sumele puse la dispozitia lor dar nu reusesc sa inteleg „


Raspuns

Stimate domn,

Din e-mailul primit de dumneavoastra, cu semnatura Coinbase, rezulta ca acesta nu este venit, in realitate, de la Coinbase, ci cel mai probabil de la niste hoti care v-au furat banii investiti in criptomonede.

Schema de fraudare este urmatoarea: vi se spune ca aveti blocate investitiile intr-o platforma (wallet, portofel electronic), iar pentru a retrage banii, trebuie sa platiti taxe.

Sfatul meu este sa nu mai platiti niciun ban si sa luati legatura cu Coinbase, pe site-ul Coinbase.com pentru sesizarea fraudei.

De asemenea, trebuie sa faceti o reclamatie la Politie, pentru a va putea recupera banii investiti in criptomonede precum bitcoin.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsurile primite de la Coinbase.com si de la Politie, pentru a va ajuta sa rezolvati problema inselatoriei cu criptomonede.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

7 raspunsuri la “Nu pot recupera banii investiti in bitcoin prin Coinbase. Ce pot sa fac?

 1. Alina

  Și eu am fost înșelată în acest sens, lipsa experientei și mulți escroci care-si bat joc de noi, credeți ca se mai poy recupera banii? Eu am pățit o cu cei de la wizzcapital

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   Trebuie sa se poata recupera banii, exista legi si autoritati responsabile de feaudele online.

   Trebuie sa faceti reclamatie la banca si plangere la Politie.

   Reply
 2. co

  Acesta este mesajul primit de la Coinbase:

  Hi, Mr.Blaj
  We are sorry to inform you that the transaction of 50.022 Euro that was made from our recovery department wallet to your Intesa SanPaolo Bank Account was not accepted by your personal verified bank account for security reasons .The full amount recovered under your name plus the last transaction of the Capital Gain Tax are sent back to your recovery account. In this case, we need to finish the withdrawal procedure directly to your bank by using one of our partner Swiss Bank as licensed bank to make the transaction directly by a wire transfer (bank to bank) so your Intesa SanPaolo Bank Account can accept the full amount as Fiat currency Euro. This process can be completed by completing the Swiss Bank Transaction Tax of 10% Euro and directly the amount of 50.022 Euro that are gathered in your recovery account will be sent directly into your Intesa SanPaolo Bank Account as fiat currency from our partner Swiss Bank.
  We guarantee you that in this way your Intesa SanPaolo Bank Account can accept the amount as Fiat currency Euro and can justify it as an legal income from a bank.
  For more information our agent will guide you through the process.

  Best regards
  Coinbase Team”

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   Asa cum va spuneam, acesta nu este un mesaj de la Coinbase, ci de la hotii care incearca sa va faca sa platiti si alte taxe pentru recuperarea banilor investiti in bitcoin prin Coinbase.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × 2 =