george-aplicatie-amprenta-logare

Pot sa obtin codul de activare eToken fara sa merg la o unitate BCR?

„Buna ziua, cu tot respectul cer ajutorul d-voastra pentru a putea rezolva problema mea care este:

In momentul de fata sunt rezident in Spania, in data de 01.08.2018 am incheiat un Contract Cadru pentru Servicii Bancare, pentru utilizarea Internet Banking, Mobil Banking, Phone Banking, pentru ca am uitat la 3 luni sa-mi schimb parola nu mai pot sub nici o forma sa-mi verific sub nici o metoda contul, mai mult, acum nici telefonic.

Am sunat la banca sa cer ajutor pentru a putea activa George Banking la care se face atata reclama si mi se spune ca trebuie sa ma duc personal la Sucursala pentru a obtine codul de activare eToken, cu tot respectul dar mi se pare o aberatie sa fac un drum Spania Romania numai pentru a obtine acest cod, cand cardul mi-a fost trimis prin DHL iar codul pin prin SMS iar pentru acest cod trebuie sa ma duc personal la sucursala.

Va rog cu respect sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema.”


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Am luat legatura cu BCR, in vederea rezolvarii problemei dumneavoastra privind activarea aplicatiei George. Iata raspunsul bancii:

„Pentru ca punem pe primul loc securitatea fondurilor clientilor, astfel de solicitari de activare etoken se pot rezolva doar intr-o unitate BCR.

Totusi, in cazuri exceptionale, cand avem posibilitatea sa efectuam verificari suplimentare, putem incerca sa identificam solutii alternative.

Recomandam sa reluati legatura cu echipa Contact Center (*227) pentru a identifica cea mai buna solutie pentru dumneavoastra, prezentandu-le intreaga situatie.

In acelasi timp, pana la rezolvarea situatiei legata de George, daca aveti un singur cont atasat cardului, puteti afla soldul direct in meniul telefonic interactiv din Contact Center (fara a intra in legatura cu un specialist).”

Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti sa activati aplicatia George.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Postat in data: 09 aug., 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = 8