Raiffeisen Bank mi-a vandut creditul la firma de recuperare creante Kredyt Inkaso, care mi-a cerut sa platesc o suma mare. Ce pot sa fac?

Buna ziua, am o problema daca ma puteti ajuta: am avut un credit la Raiffeisen Bank si mi l-a vandut la Kredyt Inkaso. Dansii mi-o spus sa platesc 90 de milioane inainte si dupa ia o sa-mi faca o rata sa platesc, dar nu am avut aceasta suma si nu stiu ce o sa se intample.
O sa ma dea in judecata? Va rog daca ma puteti ajuta, va multumesc.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Am luat legatura cu reprezentantii Kredyt Inkaso, pe care i-am rugat sa ne ofere un raspuns cu privire la situatia dumneavoastra.

Iata raspunsul:

“Kredyt Inkaso solicita clientului sa reia, fara intarziere, colaborarea cu consilierul dosarului sau din cadrul Kredyt Inkaso, deoarece suma de avans se poate micsora in baza unor motive fondate. Refuzul categoric sau nerespectarea solutiei amiabile propuse in cazul de fata, angajamentul de plata cu rate lunare, conduce la demararea actiunilor juridice.”

Cu alte cuvinte, puteti sa contactati reprezentantul Kredyt Inkaso pentru a stabili o suma mai mica pe care o puteti plati pentru achitarea datoriei.

Va rog sa reveniti daca doriti sa va ajut in continuare in rezolvarea problemei dumneavoastra.

Cu stima,
Vasile Coman
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Un comentariu la “Raiffeisen Bank mi-a vandut creditul la firma de recuperare creante Kredyt Inkaso, care mi-a cerut sa platesc o suma mare. Ce pot sa fac?

Lasa un comentariu


6 − 2 =