Iti raspunde Vasile Coman, jurnalist la Bancherul.ro Adauga intrebarea ta
„Bună ziua !! Un mic ajutor vă rog frumos, încerc să-mi activez my BRDE dar nu mai am numărul de telefon. Momentan mă aflu în Germania și aș vrea să îmi folosesc cardul pentru a primi salariul, mă puteți ajuta?”

„Cum Pot sa fac aplicatia pe telefon daca nu am niciun card de la banca, vazand ca la un momendat imi cere ultimele 4 cifre de la card. Multumesc”

„Cum găsesc număr client card BRD? Vreau să-mi fac aplicația pe telefon BRD Dar numi da voie nu stiu de ce. Am 16 ani”

„O aplicație foarte slabă, nu mă pot înregistra, nu pot să trec de opțiunea să fac poza la CI , butonul nu este activ, am făcut de 4 ori + ștergere app + cache and data și e la fel……

Bună ziua,cum as putea să îmi activez din nou aplicația you brd pe telefon dacă nu mai am codul de activare?

Buna dimineața , am și eu o problema și vreau sa o rezolv , mi s a cerut sa actualizez aplicația și am șters o după care am instalat o înapoi , dar după asta știind ca mi am mai…

Nu imi mai merge sa activez aplucatia YOU BRD, imi da eroare dupa ce bag cnp si nr de de telefon, imi zice ,,ups eroare, incercati mai tarziu,,. Ce pot sa fac?