Etichetă banca

Buna ziua, Primesc notificari cu amenintari de executare silita de la firma de recuperare la un credit bancar. Intrebare: Daca dau in judecata firma de recuperare pe perioada litigiului, ei mai pot merge inainte cu o procedura de executare sau…

Distribuie
Citeste raspunsulDaca dau in judecata firma de recuperare creante, aceasta poate merge mai departe cu executarea silita?

ANAF mi-a poprit contul la Raiffeisen Bank in baza unor masuri de executare silita, dar dupa ce am achitat datoria, poprirea a fost ridicata, conform unei decizii ANAF din 18.12.2014 si inregistrata la Raiffeisen Agentia Horezu in 29.12.2014. Cu toate…

Distribuie
Citeste raspunsulANAF a ridicat poprirea pe contul de la Raiffeisen, dar banca nu mi-a deblocat contul. Ce pot sa fac?

Buna seara! In ce baza/lege, banca vireaza banii dintr-un cont de salariu catre fisc/ ANAF, fara a mi se aduce la cunostinta daca am la un moment dat pusa poprire pe conturi? Exista vreun articol ceva.. undeva? Multumesc!

Distribuie
Citeste raspunsulIn ce baza/lege, banca vireaza banii dintr-un cont de salariu catre fisc/ANAF, fara sa ma anunte ca mi s-a pus poprire pe conturi?

S-a infiintat poprire pe cardurile mele. Desi in scrisoare spune ca sumele vor fi retinute din x carduri, ei de fapt mi-au blocat toate cardurile. Am platit datoria, iar acum banca asteapta scrisoare de la respectivul fisc pt deblocarea lor.…

Distribuie
Citeste raspunsulS-a infiintat poprire pe cardurile mele. Am platit datoria, dar banca nu vrea sa deblocheze conturile. Ce fac?

Am fost raportata de catre Volksbank la biroul de credite fara a mi se trimite vreo notificare in scris. Ei mi-au zis ca au incercat sa ma contacteze telefonic dar fiind in concediu nu am raspuns la nici un numar.…

Distribuie
Citeste raspunsulBanca m-a raportat la Biroul de Credit fara sa ma anunte. Acum sunt la zi cu platile, pot sa fiu stearsa din baza de date?

Banca (BRD GROUPE SOCIETE) are obligatia sa anunte clientul despre o plata facuta catre ANAF, in baza unei popriri? In cat timp de la primirea adresei de infiintare a popririi sunt obligati sa faca plata ?

Distribuie
Citeste raspunsulBanca BRD are obligatia sa anunte clientul despre o plata facuta catre ANAF, in baza unei popriri?

Fiului meu i s-a pus poprire pe salariu din septembrie 2013, 1243 lei, suma ce a crescut din iunie 2014 la 1487 lei. Atunci s-a hotarat sa ramburseze toata datoria si la un telefon a primit raspuns de la biroul…

Distribuie
Citeste raspunsulLichidare de datorie la poprire pe salariu: executorul tergiverseaza problema iar cu banca nu se poate vorbi. Ce e de facut?

Buna ziua. Am un imprumut cu ipoteca pe apartament. Am platit rata lunar, dar nu totdeauna la termen si cum era in eur nu cred ca s-a platit integral si banca a hotarat executarea. Problema este ca noi am platit…

Distribuie
Citeste raspunsulNu am platit la timp rata la imprumutul cu ipoteca pe apartament si banca a hotarat executarea. Ce e de facut?

Vineri 20 iunie a.c, am primit acasa in cutia postala o instiintare de la un executor judecatoresc prin care sunt informat ca s-a dispus infiintarea popririi asupra veniturilor! Comunicarea aceasta a fost facuta si la serviciu, la banca creditoare si…

Distribuie
Citeste raspunsulIn cazul popririi salariului, pensiei sau altor venituri, ce suma mi se poate retine lunar de catre executorul judecatoresc?