„Bună ziua! Nu reușesc să îmi activez aplicația you Brd…după instalarea aplicației apăs pe butonul Activează acum și mă
trimite pe Google. Mulțumesc”
trimite pe Google. Mulțumesc”
„Bună ziua, am o problemă cu aplicația YOU BRD nu merge să mă registrez”
[citeste tot]„De ce cand am completat ultimile 4 cifre ale cardului primesc atentionarea ca nu sunt corecte? Cum sa procedez pentru activarea YOU BRD?
Multumesc!”
„Am avut activata aplicatia YOU BRD pe mobil pina ieri cind sa blocat. de ce?”
[citeste tot]„Nu merge aplicația you brd. Îmi spune că brd token a expirat, apoi îmi cere sa bag CNP-ul și numărul de telefon ca să primesc un cod. După ce bag codul îmi apare mesajul „Oops something went wrong” și îmi cere sa repet pașii anteriori și același lucru, e într-un loop de erori.”
[citeste tot]Bună ziua. Nu funcționează aplicația YOU BRD? Sau telefonul meu are o problema? Nu se încarcă deloc aplicația. Când o deschid, nu apare absolut nimic în afară de un cerculeț care se învârte pe fundal alb.
Mulțumesc.
Nu merge aplicatia You BRD,pur si simplu nu se deschide!
[citeste tot]Nu se deschide aplicația You brd. De ce?
[citeste tot]Buna ziua! You BRD nu mai merte. Am avut aplicatia pe telefon si a mers pana acum cateva saptamani, cand nu m-a mai lasat sa intru. Ma pune sa imi introduc din nou datele, iar apoi imi spune ca este o eroare si sa incerc din nou. Am incercat in fiecare zi timp de vreo 2 saptamani, si tot acelasi mesaj imi apare. Ce pot sa fac? Multumesc!
[citeste tot]