Ufinacapital este sau nu o frauda?

ufinacapital ufina trade pareri

„Buna ziua, AM folosit UFINACAPITAL pentru tranzactie cu CRIPTOMONEDE, am depus o suma suficient de mare, am obtinut profitul anuntat, dar pentru eliberarea lui suma a fost depusa in COINBASE WALLET de unde, pentru retragere mi se solicita inca 13 % din valoarea sumei respective depusa integral o data. Este o frauda sau nu ?, Va multumesc”


Raspuns

Stimate domn,

Cu siguranta ca acest site, Ufinacapital (ufina.trade) este o frauda, dat fiind ca nu este, de fapt, un site adevarat, cunoscut si autorizat, ci doar o platforma de inregistrare si logare a datelor personale (vezi foto), cu scopul de insela oamenii.

Faptul ca ufina.trade este o inselatorie rezulta si din evaluarea site-ului specializat in depistarea fraudelor, scamadviser.com, conform caruia este vorba de un site fraudulos, dat fiind ca nu se stie al cui este si prezinta un risc ridicat pentru fraude financiare.

De asemenea, solicitarea de a plati sume de bani pentru retragerea banilor investiti in criptomonede, cu castiguri foarte mari, ca in cazul dumneavoasta, reprezinta o metoda clasica de inselciune.

Pentru a va pacali, hotii se folosesc de portofelele electronice ale unor platforme cunoscute de criptomonede, precum coinbase wallet.

Asadar, sfatul meu este sa nu investi bani in criptomonede prin intermediul acestei platforme, Ufinacapital (ufina.trade).

Va rog sa reveniti daca aveti probleme cu investitiile in criptomonede, pe care eu va sfatuiesc sa nu le faceti, indiferent de ce platforma folositi, pentru ca sunt deosebit de riscante.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

2 raspunsuri la “Ufinacapital este sau nu o frauda?

  1. Bulai pavel

    Am investit o suma de 750 de euro sa tranzacționa pe bursa ,sau făcut și câștiguri…dar nu se pot face retrageri.am fost trecut în așteptare cu orele.ce ma sfatuiti

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × 2 =