Unicredit m-a raportat la Biroul de Credit fara sa ma anunte, iar acum nu vrea sa ma stearga. Ce pot sa fac?

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema cu banca Unicredit , am avut la ei un credit, acum vreau sa fac o refinantare si am aflat ca m-au raportat la Biroul de Credit, fara sa stiu. Nu m-au anuntat niciodata ca as avea vreo restanta sau ca ma vor raporta. Intr-adevar, intr-o luna am intarziat cu rata, am avut probleme, dar am platit ulterior din urma si n-am crezut ca e vreo problema.
Am cerut sa ma stearga din Biroul de credit, dar nu-mi raspund. Am apelat si la o firma de stergere, dar nici lor nu le-a raspuns. Am aflat apoi ca la Biroul de Credit sunt inregistrat cu un numar de telefon si o adresa gresita. Ma puteti ajuta?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Unicredit ar fi trebuit sa va notifice, cu cel putin 15 zile inainte de a va raporta la Biroul de Credit, pentru intarzierile la plata creditului, conform regulilor stabilite de Biroul de Credite cu bancile.

Daca Unicredit nu v-a anuntat inainte de raportarea la Biroul de Credit, ar trebui sa stearga respectivele inregistrari din baza de date cu rau platnici.

Am trimit bancii reclamatia dumneavoastra, in vederea rezolvarii amiabile a acesteia.

Va rog sa reveniti la mine daca nu ajungeti la o intelegere cu Unicredit, pentru a va ajuta sa gasiti o solutie de rezolvare a problemei.

Cu stima,

Vasile Coman

jurnalist

Reclamatiibanci.ro

vasile.coman@reclamatiibanci.ro

0723292899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 2 = 5