Am facut un transfer din Raiffeisen catre Lloyds UK din contul de Ron in contul de lire, dar au trecut doua saptamani si transferul nu s-a facut!

Buna seara! Am facut un transfer din Raiffeisen catre Lloyds uk din contul de Ron in contul de lire al Lloyds! Au trecut doua saptamani si transferul nu s-a facut, banii nu s-au returnat! Am facut numeroase sesizari, mi s-a spus ca in termen de 30 zile se rezolva si voi primi banii inapoi pentru ca Lloyds nu acepta transferuri din conturi de lei, comisionul fiind luat deja! Inadmisibil!!


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,
Am contactat oficialii Raiffeisen, in urma cu 2 saptamani, dar nici noi nu am primit niciun raspuns cu privire la problema dumneavoatra, o dovada a lipsei respectului acestei banci pentru clientii sai si pentru reprezentantii presei.

Motiv pentru care va recomandam sa nu mai utilizati serviciile Raiffeisen si sa apelati la autoritatile statului care sa va rezolve problema: faceti plangere la ANPC sau puteti da banca in judecata daca apreciati ca ati suferit vreun prejudiciu.

Va rog sa reveniti oricand aveti altei probleme cu bancile.

Cu stima,
Vasile Coman

Lasa un comentariu


6 × 5 =