Bancpost mi-a facut poprire pe cardul de salariu, desi si firma la care lucrez mi-a retinut bani din lichidare. E corect?

Tin sa va anunt ca sotului i s-a facut poprire de catre angajator de 30-33% care, inseamna lichidarea lunii Aprilie, plus ca si banca Banc Post i-a facut poprire pe avansul lunii mai, din care i-a oprit mai mult de jumatate Va rog din suflet, noi nu mai intelegem nimic, daca puteti sa ma ajutati sa fim si noi lamuriti.

Este vorba de o singura poprire, cardul de salariu este la bank post, a primit si angajatorul documente pt poprire si bank postul si acum au facut poprire si angajatorul si bank postul.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,
Daca poprirea se face la angajator, atunci banca nu ar trebui sa va retina si ea bani din cardul de salariu. Pentru o singura datorie nu vi se poate retine mai mult de o treime din salariu, iar daca aveti doua datorii, limita maxima este jumatate de salariu (jumatate din avans si jumatate din lichidare).

Cel mai probabil, banca nu stie ca poprirea a fost facuta de firma la care lucreaza sotul, asa incat trebuie sa mergeti cu o adeverinta la banca din care sa rezulte ca banii se retin de angajator.

Pentru a va recupera sumele retinute in plus, ar trebui sa apelati la executorul judecatoresc.

Va rog sa reveniti daca doriti ajutorul meu in continuare in acest caz.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro

Lasa un comentariu


× 2 = 8