Cat dureaza un transfer Revolut – ING?

„Am făcut un transfer de pe revolut pe ING în euro ieri și tocmai azi miau făcut transferul în cont dar nu miau întrat banii în contul de ING transferul lam făcut ieri la ora 8. 30”


Raspuns

Stimate domn,

Durata transferului Revolut – ING in euro poate fi de cel mult doua zile, in functie de ora la care s-a efectuat tranzactia, conform normelor europene.

Daca transferul din contul Revolut s-a facut ieri dimineata, banii ar trebui sa intre in contul ING in cursul zilei de astazi.

Iata precizarile Revolut privind durata transferurilor in lei si euro:

Transfer național în leu românesc (RON):

Transferurile în RON către bănci din România ajung de obicei în 1–2 zile lucrătoare sau în maximum 3 zile lucrătoare. Dacă efectuezi un transfer după 3:30 PM CET, cel mai probabil va fi procesat în următoarea zi lucrătoare.

Transfer național în euro (EUR):

transferurile către bănci din zona SEPA (lista completă de țări poate fi găsită aici), adică transferurile SEPA obișnuite, ajung în maximum 2 zile lucrătoare în contul beneficiarului. Dacă ai efectuat transferul după ora 5:00 PM CET, cel mai probabil va fi procesat în următoarea zi lucrătoare.

Dacă banca beneficiarului face parte din schema SEPA Instant, transferul poate fi primit în câteva secunde. Pentru mai multe informații, vezi întrebarea frecventă „Ce este SEPA Instant”.

Transfer național în liră sterlină (GBP):

pentru transferurile în GBP către bănci din Regatul Unit se aplică două cazuri distincte:

  • transferuri prin sistemul Faster Payments: ajung în câteva ore. Banca ta trebuie să accepte acest tip de transferuri, iar suma trebuie să fie mai mică de 250.000 £.
  • Transferuri CHAPS: aceste transferuri ajung de obicei în aceeași zi sau în maximum o zi lucrătoare. Transferurile CHAPS sunt folosite pentru sume mai mari de 250.000 £ sau dacă banca nu acceptă transferurile Faster Payments.

Transfer național SWIFT:

La Revolut îți oferim posibilitatea să faci transferuri către anumite țări în moneda lor națională cu intervale de timp și comisioane reduse. Aceste transferuri ajung de obicei în 2–5 zile lucrătoare

Sursa: Revolut

Va rog sa reveniti la mine daca aveti probleme cu transferul Revolut – ING.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + 5 =