Categorie Toate

Buna ziua, Din cite am inteles de la d-voastra (am vazut pe un site) conform noului cod de procedura civila nu se poate pune propire pe contul de salariu, mai mult de jumatate. Este corect? Intreb deoarece stiu ca odata…

Distribuie
Citeste raspunsulConform noului cod de procedura civila, nu se poate pune poprire pe contul de salariu, mai mult de jumatate. Este corect?

Am avut un card de credit in 2008 de 3000 lei la banca BRD, la care am achitat o perioada dar am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati. Acum lucrez si mi-a venit instiintare de…

Distribuie
Citeste raspunsulCat are voie sa-mi opreasca din salariu la o poprire, pentru neplata unui card de credit BRD?

Sunt in situatie de executare silita, BCR a cedat creditul unei firme de recuperari cu care a incheiat un acord. Dorim sa platim creditul dar fara alte comisioane. La acordul semnat cu ei nu au prezentat un grafic de rambursare.…

Distribuie
Citeste raspunsulBCR a cedat creditul unei firme de recuperari. Pot cere in instanta suspendarea executarii silite?

In situatia unei popriri validate DE LA UN CREDIT UNDE AM FOST COPLATITOR asupra unui cont unde se plateste o rata la un credit PRIMA CASA, daca achit suma pentru care s-a pus poprire pana la desfiintarea acestei popriri prin…

Distribuie
Citeste raspunsulIn cazul popririi unui cont pentru credit Prima Casa, pot achita rata dupa plata datoriei?

As dori sa va intreb daca se poate inchide un cont bancar fara instiintarea titularului de cont? I luna septembrie de anul trecut am fost acasa la Brad jud.Hunedoara si am facut toate formalitatile care erau necesare pentru obtinerea alocatiei…

Distribuie
Citeste raspunsulBancpost mi-a inchis contul destinat incasarii alocatiei copilului. Este normal?

Am un cont deschis la Raiffeisen Bank, unde imi intra si alocatiile copiilor. Un copil de 13 ani si un bebe de 2 luni. Ieri am vazut pe internet banking ca mi-au poprit 40% din alocatia copiilor. Unde ma pot…

Distribuie
Citeste raspunsulRaiffeisen Bank mi-a poprit alocatia copiilor. Unde ma pot adresa fara a apela la instanta?

Salut, am patit-o cu cei de la Banca Transilvania, pentru o amenda la CNADNR, am fost executat direct fara instiintare prealabila de catre BEJ (Birou Executor Judecatoresc), iar Banca Transilvania nu m-a anuntat in nici-un fel, si nici BEJ-ul. Pur…

Distribuie
Citeste raspunsulPentru o amenda la CNADR, Banca Transilvania si BEJ (Birou Executor Judecatoresc) mi-au poprit contul fara sa ma anunte. Este un abuz, ce pot face?

Trebuia sa primesc o suma de bani din Germania prin transfer bancar. Din Germania mi s-a spus ca s-au trimis banii, dar aici nu i-am primit, desi a trecut timpul necesar. (trimisi din Germania in 8.04, azi e 15.04) -…

Distribuie
Citeste raspunsulTrebuia sa primesc o suma de bani din Germania prin transfer bancar, dar nici acum nu a ajuns. Ce pot sa fac?

Am primit poprire la serviciu pentru restante la impozitul din chirii. Am un singur card – cel de salarii-. Cum se va proceda mai departe si daca mai am dreptul sa folosesc cardul pentru a-mi retrage restul de bani ?

Distribuie
Citeste raspunsulAm primit poprire la serviciu pentru restante la impozitul din chirii, iar salariul il primesc pe card. Ce fac?

Cum trebuie sa procedez sa mi se deblocheze conturile dupa ce am terminat cu poprirea pe salariu? Am la trei banci cont si toate sunt blocate, din luna ianuarie am terminat de platit. BCR, Volsbank si Raiffaisen.

Distribuie
Citeste raspunsulCum trebuie sa procedez sa mi se deblocheze conturile poprite la BCR, Raiffeisen si Volksbank?

Buna ziua. Am un credit in chf si as dori daca se poate cateva lamuriri. Inca de anul trecut cand aparuse discutiile de conversie in lei m-am adresat verbal sucursalei unde am platit rata. Functionarul respectiv mi a spus ca…

Distribuie
Citeste raspunsulAm credit in CHF la Volksbank, preluata de Banca Transilvania. Ce ne sfatuiti sa facem?

Banca are voie sa-mi retina pensia alimentara pentru copil din contul poprit?

Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca banca are dreptul sa retina 33% din venituri provenite din plata pensiei alimentare de catre fostul sot, in contul meu poprit.. Momentan mi se retin 33% din salar si orice alte…

Distribuie
Citeste raspunsulBanca are voie sa-mi retina pensia alimentara pentru copil din contul poprit?