Ce acte trebuie sa duc la banca sa nu-mi puna poprire pe banii pentru concediul de maternitate?

Vreau sa va multumesc ca datorita dvs am reusit sa primesc un raspuns de la banca (BCR)...desi mi au confirmat ca, conform codului de procedura civila, concediul de maternitate nu poate fi supus popririi, imi opresc incontinuare 1/2 din el deoarece apare ca virament salarial, dar e normal sa apara asa k este virat de catre angajator. Ce ma sfatuiti sa fac sau ce pot duce la banca sa dovedesc ca sunt in concediu de maternitate?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

bcr-credite-neperformante-deutsche-bank-fonduri-investitii-ersteDuceti la banca o adeverinta de la serviciu in care sa se confirme faptul ca veniturile salariale reprezinta un ajutor de maternitate, precum si perioada in care acestea au fost platite. Ulterior, solicitati BCR sa nu va mai retina respectivele sume de acum inainte si sa va restituie banii opriti pana acum, incepand din data virarii ajutorului de materniate, care nu poate fi executat silit prin poprire, conform Codului de procedura civila.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema cu banca sau daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Lasa un comentariu


9 − 1 =