Cum pot sa recuperez banii opriti de banca de doua ori, pentru o poprire?

În luna octombrie mi-a oprit poprire pe salariu de două ori: atât banca cât și firma unde lucrez. Le-am dus celor de la bancă actele doveditoare (adeverință de la firmă, precum că îmi opreste ei si de la executor să nu-mi mai blocheze cardul).
Pe data de 24 noiembrie am dus actele la bancă fiind înregistrată doar adeverința de la executor. După mai multe încercări telefonice de recuperare a sumei oprite de bancă aflu că nu mi-a fost înregistrată adeverința de la firmă. Le-am dus din nou adeverința de la firmă. Vă rog cu tot respectul să-mi spuneți ce sa fac ca să pot să recuperez suma oprită de bancă (sunt singurul salariat si suntem 4 persoane care depindem de salariul acesta).
Salariul lunii octombrie 1110
Poprire firmă 366 rest 744
Poprire bancă 240
Vă mulțumesc din suflet .


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

poprire card salariu

poprire card salariu


Stimate domn,

Va sfatuiesc sa luati legatura cu executorul judecatoresc si sa-i solicitati rambursarea sumei platita in plus de banca.

In acelasi timp, puteti face o reclamatie si la banca, pentru a afla motivul pentru care nu au luat in considerare adeverintele de la serviciu si de la executor. In mod normal, banca trebuie sa respecte dispozitiile executorului judecatoresc, iar din moment ce acesta a confirmat ca retinerea din salariu se face la serviciu, nu trebuia sa va retina si ea din salariu.

Totusi, banca este obligata de executorul judecatoresc sa va puna poprire pe cont, chiar daca banii vi se retin la serviciu, intrucat orice suma care intra in cont, cu exceptia salariului, trebuie retinuta pentru plata datoriei.

Va rog sa reveniti la mine daca mai aveti nevoie de ajutor.

Cu stima,
Vasile Coman
jurnalist
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Un comentariu la “Cum pot sa recuperez banii opriti de banca de doua ori, pentru o poprire?

  1. Florin

    Cu tot respectul vă mulțumesc , am reușit să-mi recuperez suma de la firma care de ocupa de poprire. Cei240 care ‘mi oprise banca

    Reply

Lasa un comentariu


× 4 = 28