Cum recuperez banii din platforma crypto Trust Wallet Suport?

trust wallet inselatorie

„Bună ziua . Va scriu în legătură cu o înșelăciune financiară. Cum ma puteți ajuta vă rog să-mi protejați conturile din George BCR.ceea ce mi-a mai rămas după ce am făcut transferuri în platforma TRUST WALLET SUPORT,și dacă este posibil să mă ajutați să-mi recuperez din banii depuși în această platformă.

Nu știu ce ar trebui să fac pe mai departe, nu știu cum să procedez. Îmi este ruși de mine însămi și de dvoastra. Mulțumesc pentru înțelegere pentru ajutor.”, întreabă o cititoare.

Raspuns

Stimată doamnă,

Platforma de criptomonede Trust Wallet Suport în care ați făcut transferurile este falsă, pentru înșelătorii și fraude financiare.

Portofelele false de criptomonede, care imită platforme cunoscute, precum Trust Wallet sau Coinbase, reprezintă principala metodă de fraude online.

Înșelătoriile au loc și cu token-uri sau NFT-uri gratuite, prin impostură (inginerie financiară), cu persoane necunoscute care se recomandă drept reprezentanți ai unor bănci, platforme cripto, instituții (BNR, ASF, Poliție) sau aplicații de socializare (Whatsaap, Facebook, Telegram).

Pentru recuperarea banilor trimiși din contul George pentru investiții în falsa platformă de criptomonede, trebuie să faceți o reclamație la BCR, precum și o plângere la Poliție.

Vă rog să reveniți cu răspunsurile primite de la bancă și de la Poliție, pentru a vă ajuta să rezolvați problema cu înșelăciunea financiară cu cryptomonede.

Cu stimă,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamațiibănci.ro

Un comentariu la “Cum recuperez banii din platforma crypto Trust Wallet Suport?

1. Pingback: Îmi este rușine că am fost înșelată cu investiția în criptomonede – Bancherul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 6 = 10