Cum se face un transfer din Anglia pe un card Revolut?

transfer revolut

„Buna ziua ! Ca sa imi transfere bani din Anglia pe un card Revolut Standard( al meu ) cum se procedeaza ? Eu sunt la inceput si nu prea inteleg.Va multumesc”


Raspuns

Stimata doamna,

Daca transferul pe cardul dumneavoastra Revolut se face dintr-un cont/card bancar altul decat Revolut, trebuie sa transmiteti celui care va trimite banii detaliile contului dumneavoastra Revolut:

Pentru a găsi detaliile contului tău, urmează acești pași:

  • Mergi la ecranul principal
  • Apasă „+ Adaugă bani”
  • Selectează moneda în care vrei să primești bani apăsând săgeata îndreptată în jos
  • Apasă „Modifică” și derulează în jos și selectează „Transfer bancar obișnuit”

Se va deschide un nou ecran cu detaliile tale locale și SWIFT pentru moneda selectată.

Ce detalii ar trebui să folosesc când primesc bani în contul meu?

Detaliile locale ar trebui folosite când vrei să primești bani de la o bancă a cărei monedă națională este aceeași cu cea selectată în pașii anteriori. Detaliile transfrontaliere/SWIFT ar trebui folosite în toate celelalte cazuri.

Îți recomandăm să folosești detaliile locale oricând este posibil, întrucât aceste transferuri sunt mai rapide (și uneori chiar gratuite), asigură-te că selectezi moneda și detaliile de cont corecte, pentru că folosirea unor informații greșite va duce la timpi de așteptare mai mari, comisioane neașteptate sau chiar transferuri eșuate.

Ghid privind transferurile bancare în GBP către contul tău Revolut

Ce detalii trebuie să transmit către expeditor?

Numele tău („beneficiarul”), codul IBAN și codul BIC (le găsești dacă apeși pe simbolul steag de pe ecranul contului tău).

Dacă ai nevoie de numele și adresa băncii noastre, acestea sunt: REVOLUT LTD, Westferry Circus nr. 7, Canary Wharf, Londra, Anglia, E14 4HD.

Cât va dura până când suma transferată va ajunge la mine?

Până la 3 zile lucrătoare, deși poate să varieze în funcție de tipul de plată. Roagă-l pe expeditor să confirme tipul de plată.

1. Plățile tip Faster Payment sunt de obicei executate instantaneu, dar pot dura câteva ore

2. Plățile CHAPS se comportă de obicei la fel sau pot ajunge în următoarea zi lucrătoare

3. Plățile BACS pot dura până la 3 zile lucrătoare

Dacă vrei să faci un transfer internațional SWIFT, consultă ghidul nostru pentru transferuri internaționale SWIFT.

Cum se face un transfer din aplicatia Revolut catre un prieten din persoanele de contact:

Transferurile către prietenii din lista de contacte sunt instantanee și gratuite.

Apasă pe „Transfer” în ecranul de navigare principal din aplicație.

Orice prieten care are cont Revolut apare cu un „R” alb pe poză. Selectează prietenul dorit, alege moneda și suma pe care vrei să o trimiți și adaugă o notă sau un GIF. După aceea, apasă pur și simplu pe „Trimite” și banii vor apărea pe loc în contul său Revolut!

Dacă prietenul tău nu apare în lista de persoane de contact, adaugă o persoană nouă de contact apăsând pe (+) în colțul din dreapta sus. Urmează instrucțiunile și trage în jos de listă pentru a reîmprospăta persoanele de contact. Noul contact ar trebui să apară pe loc, cu un „R” alb lângă imagine.

Dacă nu ai numărul de mobil al prietenului, îl poți găsi dacă îl cauți după Revtagul unic pe care îl are.

Transferurile cu cineva din afara persoanelor de contact

În cazul în care vrei să trimiți bani către un client Revolut care nu se află în lista ta de contacte, ai mai multe opțiuni.

  1. Adaugă-l la contacte: poți adăuga un contact nou dacă apeși pe (+) din colțul din dreapta sus. Urmează instrucțiunile și trage în jos de listă pentru a-ți actualiza contactele. Ar trebui să apară instant un „R” alb în dreptul fotografiei fiecăruia. Înainte să finalizezi transferul, asigură-te că destinatarul folosește în prezent numărul de telefon pe care l-ai salvat pentru a-și accesa contul Revolut
  2. Caută-l după Revtag: în cazul în care nu ai numărul de telefon, caută Revtagul respectivului utilizator în bara de căutare, apasă pe „Arată rezultatele Revtag – persoane din afara listei de contacte”, găsește Revtagul corect și trimite plata.
  3. Cod QR: pe pagina de transferuri, apasă pe „Cod QR” din partea din dreapta sus și deschide scannerul de coduri QR. Roagă-ți prietenul să parcurgă aceiași pași, dar să apese pe opțiunea „Codul meu”, ca să îi poți scana codul QR
  4. Roagă utilizatorul să-ți dea un link: destinatarul dorit îți poate trimite și linkul unic de plată disponibil pe ecranul „Codul meu”. Codul este în formatul revolut.me/

Atunci când faci un transfer pentru prima dată către un destinatar nou, acesta are la dispoziție 7 zile să accepte transferul. În cazul în care observi că ai trimis banii pentru prima dată către destinatarul greșit, mergi imediat la tranzacție și apasă pe butonul „Anulează” din partea de sus a paginii tranzacției. (Sursa: Revolut.com)

Va rog sa reveniti la mine, daca aveti nevoie de ajutor cu transferul catre cardul Revolut.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + 7 =