Buna ziua!
Intrebarea mea este: codul client este identific cu numar client de pe contractul cu BRD?
Multumesc .
Postat in data: 25 aug., 2022

Buna ziua!
Multumesc .
Postat in data: 25 aug., 2022
Bună ziua aplicația de pt tel BT plai nu se deschide se invirte și nu afișează soldul
Postat in data: 18 aug., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua ,in urma solicitarii unei amanari a ratelor cf OG 90/2022 la Garanti Bank ,aceasta mi-a fost respinsa fara nici un motiv real, cu un raspuns tipic politicianist ca nu ma incadrez ,fara ca sa specifice clar „de ce” sau care sunt criteriile.
In cei 13 ani de platit rate la aceasta banca nu am avut 1 zi de intarziere … Am trimis o cerere in care sa mi se explice clar motivul pentru care a refuzat cererea de
amanare a ratelor, conform OUG 90/2022. Este bine cum am procedat, mai trebuie sa fac si altceva?
Multumesc frumos
Ganduri bune
Postat in data: 17 aug., 2022
[citeste raspunsul]„în baza căreia legi au ajuns datele mele personale la kruk Romania ,?? Eu nu știu ce e cu firma aceasta,nu am semnat nici un acord pt prelucrare date personale,etc??
Va atrag atenția că voi sesiza ANPC privind aceste aspecte invederea luării măsurilor legale de sancționare a firmei dvs pt prelucrare ilegală de date personale către altă persoană juridică, întrucât eu doar cu alior bank am semnat un acord pt prelucrare date personale!!!Va mulțumesc!!!”
Postat in data: 17 aug., 2022
Postat in data: 15 aug., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua! Am trimis o suma de bani din contul meu BT, către contul meu BRD, astăzi, duminică, la ora 19:30. Când vor întra banii în contul BRD?
Postat in data: 15 aug., 2022
Unde pot gasi nr client BRD sau cod activare aplicatie?
Postat in data: 14 aug., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Am incercat o ștergere a datelor negative introduse de ING și nu am reusit ,am apelat a doua oară la o firma specializata și nu am reușit .
Credeți că cu o solicitare de ștergere din bunăvoință se poate realiza ștergerea?
Ei îmi trimit răspuns de fiecare dată că m-au notificat și îmi trimit notificările .
Mulțumesc.
Postat in data: 13 aug., 2022
A trebuit reinstalat You Brd app iar acum, dupa ce introduc pin-ul aplicatia nu se dechide. Se intoarce la pagina principala de login.
Ma puteti ajuta, va rog?
Postat in data: 13 aug., 2022
[citeste raspunsul]Buna seara, pentru SVS pot fi executat silit daca firma unde am lucrat nu mi-a declarat venitul iar, acolo s-au intamplat niste chestii care nu ma privesc dar, totusi imi vine sa platesc cu miile de euro iar dupa o vreme imi vine notificare de la ANAF,,,,
Se poate incepe o executare silitata pe aceasta tema? In conditiile in care firma Austriaca pt care am prestat serviciile nu si-a facut datoria?
Postat in data: 12 aug., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Am sunat astazi la BRD pentru a-mi confirma o adresa de email unde se poate trimite cererea de amanare a ratelor + declaratia pe proprie raspundere. Cei de la Call-Center mi-au raspuns ca nu se poate trimite online, doar in agentia BRD, de preferat cea unde a fost deschis creditul.
Si daca nu sunt in tara de exemplu cum fac? Este in regula sa nu aiba si aceasta optiune?
P.S.: Nu este prima mea interactiune cu ei pe tema amanarii ratelor si am simtit cam de fiecare data ca nu prea vor sa amane ratele clientilor. Ba ca nu au normele la indemana, ba ca nu stiu procedura de amanare, etc.
Postat in data: 12 aug., 2022
[citeste raspunsul]Care este procedura legala de recuperare a datoriilor la credite? Ce lege se aplica?
Postat in data: 08 aug., 2022
[citeste raspunsul]„Care este procedura pentru amanarea ratelor la Banca Transilvania? nu au specificat nicaieri nici macar ca se pot depune cererile”
Postat in data: 08 aug., 2022
Buna ziua mă scuzați de deranj…găsit un articol vechi de 5 ani..privind firma asta kruk.. distrugătoare de vieți as spune…
Pe scurt am avut un credit la alior bank..iar din cauza unor probleme personale și medicale..am rămas în urmă cu ratele…vreo 4-5 luni…acum câteva zile am primit email de la kruk că am de achitat restul de credit plus ceva comision…in aplicație alior îmi arată că mai am de achitat 102700 lei..aici e inclusa și datoria de 4-5 luni..In emailul celor de la kruk..îmi cer 106200 ci ceva…ce este oare cu diferenta aceasta???
Am sunat la kruk..mia spus o doamnă/domnișoara aroganta din cale afară…cum și când achit?? Am incercat sa o întreb detalii..ea nimic..când dau banii..că creste datoria..etc…nici nu am putut afla de ce au adăugat extra 3000+ lei la tot creditul..Mia spus doar că ei au preluat creditul,eu nu mai am credit la alior bank, că cu ei discut de acum încolo..o sa încerc să le trimit un email..să vad ce putem rezolva amiabil..Mulțumesc un Nr de telefon să vb mai direct pe WhatsApp ??
M-au speriat pe un forum unii că vin îmi ia casa ,mașină,pisica, câinele..și că dau 500000 lei pt aia 106200 lei…adică peste 650000 lei..daca nu achit banii urgent..ce sa fac?. Care e procedura in acest caz?? Cu procedează cămătarii astia de la kruk?? 😔😔😔
Postat in data: 04 aug., 2022
[citeste raspunsul]Bună seara domnule Coman. Știm că sunteți asaltat de întrebări pe această temă și totuși îndrăznim să vă rugăm să ne ajutați și pe noi pentru că avem o dilemă și anume: am amânat în timpul pandemiei (anul 2020) plata ratelor pentru un credit de nevoi personale la Banca Transilvania și am dori să știm în mod clar dacă putem acum să amânăm din nou ratele dat fiind că în normele de aplicare am văzut că era o precizare precum „se pot amâna o singură dată” și nu am înțeles dacă se aplică și retroactiv (cine a amânat în pandemie nu mai poate amâna).
Postat in data: 03 aug., 2022
[citeste raspunsul]Ordonanta de amanare a ratelor la credite se aplica si in cazul IFN-urilor, deoarece am trimis notificarea catre un IFN, iar acestia m-au contactat spunandu-mi ca nu
se aplica in cazul acestora?
Postat in data: 02 aug., 2022
Am un cont BCR din care vreau sa fac plăti. In țara, recent, puteam accesa rapid aplicația George. De aici din Armenia nu pot face asta (momentan) cu toate ca ieri, platforma funcționa in parametri optimi. Eroarea nu pare a fi legată de semnalul/viteza la Internet. Posibil sa fie o problema de IT la banca din România.
Am identificat pe Internet o potențiala “portița” de a afla cauza nefuncționării unor platforme bancare și vreau sa sesizez faptul ca nu îmi pot accesa conturile BCR de pe platforma George. Eroarea are nr. 300. Mulțumesc pentru asistenta!
Postat in data: 02 aug., 2022
[citeste raspunsul]Daca azi 1 august inca nu au aparut in Monitorul Oficial normele de aplicare ale O. 90/2022…mai este valabila ? Fiindca in 29 iulie s-a implinit termenul de 30 de zile de la publicarea ei. Oare nu este o smecherie aici ca sa nu mai putem depune cereri?
Am fost la BT saptamana trecuta si mi s-a spus ca neavand nici o reglementare in vigoare …nu pot primi cererea mea.
Postat in data: 02 aug., 2022
[citeste raspunsul]Va salut. Cand se conditioneaza amanarea ratelor prin a nu fi avut restante in ultimele luni, la ce se refera mai exact? La raportari la biroul de credite, incapacitate de plata? Sau chiar si la intarzieri de cateva zile peste data scadenta?
Postat in data: 01 aug., 2022
[citeste raspunsul]Am depus cererea de amanare rate, dupa publicarea OUG 90/2022, mai exact in data de 4 iulie 2022.
Este nevoie sa o redepun dupa publicarea normelor de aplicare a OUG 90/2022 sau ramane valabila cererea depusa initial?
Postat in data: 30 iul., 2022