Etichete: platforma ares pareri

Cum pot recupera banii de la un broker care m-a tâlhărit cu o investiție în acțiuni?
platforma-investitii-ares pareri inselatorie

„Un broker, pe nume Robert N după ce am spus că investesc 200 de euro să fie cumpărați acțiuni, a prezentat pe platforma https://my.ares-limited.icu/m/home cei 200 de euro și a insistat să mai depun, că Apple , acțiunile vor crește, câștigul e mare.

Am zis că nu am bani. A spus că mă va finanța cineva și în contul BT au fost virați 90.000 lei suma: 24000.00 RON,info: MINODORA și încă un virament tot de la această persoană

Banii am transferat la Revolut unde am cumpărat cripto și ce a spus brokerul.. La puțin timp am fost sunată de Banca Transilvania că au fost două tranzacții suspecte și îmi închide contul și să transfer banii în contul dat fiind reprezentantul băncii.

Ziua următoare a prezentat că am pe platformă 95 000 de euro, ca să pot scoate banii trebuie să transfer la anaf 60.000 lei, de pe aparate care cumpără cripto. Mi-a spus că e necesar pentru creșterea plafonului de a ridica bani, m- a convins.

De la BRD am luat 60.000 lei mi- a dat un cod unde am depus și criptomonezi am cumpărat. Chitanțele le am. De pe două aparate am depus.

Ziua următoare mă sună că anaful a scris că fiind două aparate de pe care am depus trebuie repetată operațiunea, deci încă 60.000. Am zis că nu am. Mi- a trimis scrisoare că e de la ANAF să depun banii, că sechestru, închisoare.

Atunci m- am dus la ANAF dacă ei au trimis emailul. Nu. M- am dus la poliție, am depus plângere, apoi la bancă, contul a fost blocat. Cu plângerea de la poliție am spus ce s,- a întâmplat, ca să aflu că contul meu a fost golit, nu reprezentantul băncii m-a sunat.

Brokărul mă sună să mă convingă să fac rost de bani că am creditul pe găt, banii virați. Anaful. Nu am spus că am făcut aceste demersuri, crezând că de pe platformă pot recupera banii. 0x9FAe5c9C9C25c8F33AE3a41e106CBED087ac4569 aici sunt 96.121 USDT , dar administrat de el, pot întra, nu pot retrage.

Ieri am depus cererea ….. Banca analizează, cont blocat ,golit. Rată la BRD

Unde să apelez să fie prins acest tâlhar? Cum pot recupera banii? Ce foruri se ocupă de tâlhării? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!”

Postat in data: 14 nov., 2025