Raiffeisen imi blocheaza contul, inainte de salariu, pentru ca asa vor ei. Nu inteleg cum e cu poprirea

Nu mai inteleg ce inseamna aceasta poprire, pt cine este valabila. Eu merg cu restanta la Raiffeisen Bank cu 21 de zile, dar inainte de salariu cu o saptamana am contul de salariu blocat, daca i-am tras la raspundere de ce, raspund sec ca asa vor ei. Astept un raspuns.Va multumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Procedura de poprire a unui cont este luata de banca doar la dispozitia ANAF sau a unui executor judecatoresc, in cazul unei proceduri de executare silita, pentru recuperarea unei datorii la credit sau la impozitele catre stat.

Poprirea nu are legatura cu plata creditului restant, daca acesta nu a intrat in procedura de executare silita.

De aceea, daca Raiffeisen va blocheaza contul doar pentru ca aveti o intarziere de 21 de zile, in lipsa unei decizii de poprire, atunci s-ar putea sa fie vorba de un abuz al bancii.

Reveniti va rog cu detalii pentru a lamuri problema dumneavoastra.

Cu stima,
Vasile Coman
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

3 raspunsuri la “Raiffeisen imi blocheaza contul, inainte de salariu, pentru ca asa vor ei. Nu inteleg cum e cu poprirea

 1. Pela Ionela

  Buna seara! Am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri!
  Sotul meu are o rata la banca mai exact la Banka Raiffeinsen Bank…platesc rata din anul 2008,fara o luna restanta dar cu mici intarzieri de cateva zile..exact pana in 15-20 zile.. Sotul meu are pe numele lui la aceiasi banka un cont in care imi intra lunar alocatia copilului…fara sa intre un alt venit.. doar alocatia,cei de la banka,m-au tras luna de luna alocatia din cont…timp de 2-3 ani,eu nu am scos,pt ca imi era extrasa de banka! Va intreb asa si apreciez daca imi ve-ti raspunde. Este normal? au dreptul? Repet in acel cont doar alocatia copilului sa livrat! Va multumesc frumos si poate imi ve-ti da un raspuns si ce pot face!

  Reply
 2. Vilceleanu nicolae

  Buna seara, as vrea sa va intreb cum este posibil ca executorul judecatoresc sa-mi spuna ca pot sa iau banii de la banca si cand ajung la banca sa nu-mi dea banii pe care dansul i-a returnat inapoi in cont? Cred ca banca Raiffeisen isi bate joc clienti, sa le fie rusine!

  Reply

Lasa un comentariu


1 + 9 =