Cat are voie sa-mi opreasca din salariu la o poprire, pentru neplata unui card de credit BRD?

Am avut un card de credit in 2008 de 3000 lei la banca BRD, la care am achitat o perioada dar am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati. Acum lucrez si mi-a venit instiintare de poprire dar de la banca, bineanteles ca am contul blocat de un executor judecatoresc. Cat are voie sa-mi opreasca si dc imi opreste si la plata si la avans banca Raifensen? Suma este de 6200 ron cu cheltuieli judecata, desi cardul de credit a fost de 3000 lei, dar din pacate nu pot dovedi platile facute ptr ca am aruncat chitantele de atunci.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,
In cazul popririi contului pentru o singura datorie, la cardul de credit, vi se poate retine din salariu maxim o treime din valoarea acestuia. In cazul existentei mai multor datorii, retinerea poate fi de maxim jumatate din salariu, conform Codului de Procedura Civila.

Executorul judecatoresc va decide daca vi se retine atat din avans cat si din lichidare.

In privinta valorii datoriei, dubla fata de creditul pe card, in ciuda faptului ca ati achitat o parte din credit, aceasta este consecinta acumularii dobanzilor penalizatoare de intarziere la rambursarea creditului, dobanzi care sunt foarte mari.

Pentru clarificarea sumei datorate, puteti cere de la BRD un document in care sa se detalieze datoria pe care o aveti de platit, pentru a vedea cum s-a ajuns la respectiva suma.

Va rog sa reveniti daca aveti neclaritati sau doriti ajutorul meu in rezolvarea problemei. Mai jos aveti si textul legii cu privire la poprire.

Cu stima,
Vasile Coman
Relamatiibanci.ro

ART. 728 din noul Cod de procedura civila
Limitele urmaririi veniturilor banesti

(1) Salariile si alte venituri periodice, pensiile acordate in cadrul asigurarilor sociale, precum si alte sume ce se platesc periodic debitorului si sunt destinate asigurarii mijloacelor de existenta ale acestuia pot fi urmarite:
a) pana la jumatate din venitul lunar net, pentru sumele datorate cu titlu de obligatie de intretinere sau alocatie pentru copii;
b) pana la o treime din venitul lunar net, pentru orice alte datorii.

(2) Daca sunt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume, urmarirea nu poate depasi jumatate din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creantelor, in afara de cazul in care legea prevede altfel.

(3) Veniturile din munca sau orice alte sume ce se platesc periodic debitorului si sunt destinate asigurarii mijloacelor de existenta ale acestuia, in cazul in care sunt mai mici decat cuantumul salariului minim net pe economie, pot fi urmarite numai asupra partii ce depaseste jumatate din acest cuantum.

Aici aveti si alte detalii cu privire la procedura popririi

Postat in data: 27 apr., 2015

186 raspunsuri la “Cat are voie sa-mi opreasca din salariu la o poprire, pentru neplata unui card de credit BRD?

 1. Iorgulescu Daniela

  Bună seara.Am de vreo 13ani trei împrumuturi am plătit când am putut iar anul acesta mi a venit o înștiințare de plată 260.000.mil. Sunt angajată cu 25 mil pe lună iar salariul mi se da in mână. Ce trebuie sa fac sau cat îmi va lua? mulțumesc și aștept răspunsul

  Reply
  1. Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Conform legii vi se poate lua maxim jumatate din salariu pentru mai multe popriri.
   Dar pentru ca datoria pe care o aveti la imprumuturile neplatite este mare, sfatul meu este sa faceti o reclamatie la firma de recuperare creante, pentru a afla de ce aveti de platit atat de mult.

   Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul de la firma de recuperare creante.

   Reply
 2. Elena

  Buna ziua,
  Am solicitat angajatorului situația plăților către unul din executori și am rămas neplăcut surprinsă când am văzut cât de putini bani se duceau către acel executor. De exemplu: din 1700 lei reținere, către acesta s a virat lunar doar 230 lei. Precizez ca am 2 popriri. Care este cauza? Nu ar fi trebuit din 1700 lei sa se vireze câte jumătate pt ambele popriri?
  Mulțumesc!

  Reply
 3. Ticea

  Buna seara am depus o suma de bani in contul meu prin bancomat la brd ca deacolo am contu si apoprire pe salariu da banca mia blocat banii timp de o ora apoi ia transferat la popriri asa ceva nam mai patit am mai bagat bani pe cont sa platesc rapid facturi online si nam patit ca pana acum sami blocheze bani cei dela banca nu cei dela executor e normal asa ceva?

  Reply
  1. Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Nu e normal ca banca sa va ia din cont mai multi bani decât este legal, în cazul unei popriri, respectiv maxim o treime.

   BRD v-a reținut mai mult, sfatul meu este sa cereți băncii sa va ramburseze sumele de bani respective.

   Va rog sa reveniti la mine cu răspunsul primit de la BRD, pentru a va putea ajuta sa rezolvati problema popririi.

   Reply
 4. Simona

  Bună ziua am un descoperit de cont de 7500 pe care nu l-am avut în cont cind a expirat perioada cind a întrat salariul banca mia blocat tot salariul. Este posibil sa îmi oprească tot salariul? Cit din salariu poate sa îmi oprească? Salariu find de 3050

  Reply
  1. Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Nu este normal ca banca sa va ia tot salariul, desi aveti datorie la descoperitul de cont.

   Sfatul meu este sa faceti o rwclamatie la banca, in care sa solicitati restituirea unei parti din salariu.

   In cazul executarii silite prin poprirea salariului sau contului, se poate retine maxim o treime din salariu sau pensie.

   Va rog sa reveniti la mine, pentru a-mi spune ce raspuns ati primit de la banca.

   Reply
 5. Popa Ana

  Buna ziua. Soțul meu a girat 2 persoane ptr împrumut la CAR -uri. Acum a primit înștiințare de la 1 executor că are proprire pe cont 1/3 din pensie. Deja i- a fost oprit 1/3 din pensie de 2 luni. Săptămâna aceasta a primit o a doua înștiințare de la un alt executor că a fost trimisă către casa de pensii hârtie cu poprire 1/3 din pensie. Cum se poate rezolva ca poprirea sa nu depășească 50 % din venit? Pe cine trebuie sa înștiințez? Mulțumesc

  Reply
 6. Maria Alexandra

  Buna ziua!
  Am o poprite activa pe cont, iar pe 2 pe ultimele 2 luni de zile, banca a tras cota de 1/3 pe langa cea platita de angajator. Am facut solicitare de restituire, a durat so asta destul de mult, iar ieri am fost chemata la biroul lor pentri a recupera suma cash. Eu nu sunt in Romania, ca urmare doresc sumele trimise tot pe cont cu o solicitare de deblocare a sumelor catre banca. Am ramas in aer, mi se raspunde greu si nu stiu exact ce e de facut.

  Reply
  1. Vasile Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Ceea ce trebuie sa faceti este sa solicitati deblocarea temporara a contului, pentru a face transferul sumelor restituite intr-un alt cont sau retragerea banilor cu cardul de la bancomat.

   Va rog sa reveniti la mine daca nu se rezolva problema cu poprirea.

   Reply
 7. Raileanu ionel

  Am o poprire 1/3 din salar facuta de un executor judecatoresc si am si doua pensi alimentare care le platesc separat fara poprire .Este legal sa mi se traga1/3 si sa platesc 1/3 si pensi alimentare

  Reply
  1. Vasile Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Nu este legal, pentru ca pensia alimentara nu poate fi poprita.

   Asadar, poprirea se poate face doar pe banii care raman dupa plata pensiei alimentare.

   Conform Codului de procedura civila, “alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru ingrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate in caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum si orice alte asemenea indemnizatii cu destinatie speciala, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmarite pentru niciun fel de datorii.”

   In mod normal, atat banca, cat si executorul judecatoresc, trebuie sa verifice inainte de a face o poprire si a bloca niste bani destinati intretinerii unui copil, insa ei fac exact invers. Mai intai blocheaza toate conturile si toate cardurile celui executat silit si abia cand oamenii se plang de aceste abuzuri catadicsesc sa indrepte lucrurile, cu intarziere.

   De aceea, va sfatuiesc sa faceti o reclamatie la banca cu privire la aceasta problema, apoi reveniti la mine cu raspunsul, pentru a va ajuta.

   Reply
   1. Cosma Andrei

    Buna seara,

    Astazi am avut neplacuta surpriza ca sa-mi gasesc suma din contul de salariu, poprita, fara o instintare directa prin telefon sau email. Cu cine trebuie sa iau legatura legat de aceasta situatie ? Pot sa-mi recuperez o parte din suma inapoi? Deoarece sunt salariat si depind de bani respectivi. Multumesc anticipat!

    Reply
    1. Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

     Trebuie sa sunati la banca la care aveti cardul de salariu, pentru a va debloca contul, astfel incat sa puteti retrage restul banilor ramasi dupa retinerea a maxim 33% din salariu, conform legii.

     Reveniti va rog la mine daca nu rezolvati problema cu poprirea.

     Reply
     1. Ion Stoica

      Mi-au reținut din salariul 50%,de către Finaciar in urma unei rețineri, după o oră nu am mai avut nici un ban rămas în cont ,din suma rămasă de 50% din salariu, contul apare in sold pe minus..

      Reply
      1. Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

       Daca soldul contului va apare cu minus, trebuie sa luati legatura cu banca si sa cereti sa va deblocheze contul poprit, pentru a putea scoate restul de 50% di salariu.

       Va rog sa reveniti la mine pentru a-mi spune daca ati rezolvat problema cu poprirea contului.

       Reply
 8. Florin

  Buna ziua am avut 2 popriri pe cont …cu una din ele am incheiat judecatorul rambursand o suma in plus de 519 ron…Banca mi a blocat contul spunand ca cealalta poprire le a transmis sa imi blocheze orice venit in afara de locul de munca care lunar achita 1/3 din salariu….E legal sa imi ia si suma depusa in cont care imi revine la incheirea primei popriri de celalalt judecator 519 ron ? Mentionez angajatorul plateste lunar 1 / 3 deja din salariu meu .astept raspunsul dvstra…Multumesc

  Reply
   1. Miha

    Buna ziua,

    Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine va rog:

    „Conform legii, se poate retine orice suma care intra in cont si nu este salariu sau pensie.” =>aici intra si banii celor cu handicap cum este incadrata suma aceasta de banii?
    Adica cei care beneficiaza de certificat de handicap (dar si lucreaza in acelasi timp) iar in urma acestuia se primesc niste banii la fel si de la primaria capitalei din Bucuresti se primesc pentru cei cu handicap, se mai opreste 33% din banii de pe urma certificatului care urmeaza sa intre pe card ?
    Si daca exista restante la mai multe bancii sau IFN cu rezolutia de 33% cum se impart cei 33%? sau fiecare creditor vine si cere 33%…

    Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

    Reply
    1. Vasile Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

     Banii celor cu handicap nu se pot retine, conform legii, pentru ca se incadreaza in categoria indemnizatiilor cu destinatie speciala, conform legii.

     Daca exista restante la mai multe banci, nu se poate retine mai mult de jumatate din salariu, indiferent de numarul popririlor.

     Reply
 9. negoita valerica

  buna ziua,
  as avea si eu o intrebare.Daca angajatorul imi opreste deja 1/3 din salariul, este normal ca ,contul bancar sa ramina blocat si orice suma care imi intra in cont sa ii retraga pe toti banca?

  Reply
  1. Vasile Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Stimata doamna,

   Daca vi se retine deja la angajator o treime din salariu pentru poprire, nu e normal ca banca sa retraga restul salariului, pe care trebuie sa-l puteti retrage dumneavoastra din cont.

   Conform legii (Codul de procedura civila), nu se pot retine pentru o poprire mai mult de o treime (1/3) din salariu sau pensie.

   De aceea, trebuie sa faceti o reclamatie la banca, in care sa solicitati sa va deblocheze contul si sa va elibereze restul de doua treimi din salariu. La ce banca aveti contul?

   Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti sa rezolvati problema.

   Reply
 10. Emilia

  Bună ziua
  Soțul a luat un credit de la bancă și ulterior datorita covorului nu am mai putut plăti la timp.
  Am primit înștiințare de la ei că suma a fost dată la un executor am sunat la domnul respectiv și ne-au spus că încă nu au pregătit dosarul și nu ne pot spune inca un cont unde putem depune bani.
  In 10.01.2022 ne trezim efectiv că sa pus popripe pe toată suma care o datorăm și ne-au luat toți bani din cont fara a ne da un cont înainte să putem pune noi și lasandu-ne fara nici un venit.
  Au dreptul să puna popriri pe tot venitul nostru ?
  Va mulțumesc

  Reply
   1. Bujor Ștefania Veronica

    Buna ziua!și concubinul meu e în aceiași situație, lucrează în Italia, pe card I a venit o proprire,el a luat legătura telefonic cu banca și cu executorul ,au fost de acord ca în fiecare luna sa le de a câte 400 lei pe luna la data de salariu..acum când i a intrat salariul ori bank ori executorul I a luat tot salariul,deși proprirea a fost scoasa în urma înțelegerii la tel ,în loc sa retragă doar 4 mil sau cel mult o treime din salariu ei au luat tot,va rog sa mi comunicați ce putem face ,sau dacă putem face o reclamație undeva,mulțumesc

    Reply
 11. Carmen

  Bună seara! Am o poprire pe salariu de 1/3, care îi oprește și angajatorul dar și banca. Cum procedez sa mi oprească doar angajatorul.Va multumesc!

  Reply
 12. Cristina

  Buna ziua. Am executare silita la 1360 de ron. Deja de 2 luni de zile mi s-a retras din salariu 1/3. Este normal sa mi se faca o proprire pe un cont care nu este de salariu?
  Multumesc de raspuns.

  Reply
 13. Bianca

  Bună ziua.
  Eu am mai mulți creditori o parte m au dat în judecata și au câștigat executarea silita. Cum nu am decât salariu, îmi opresc jumătate din salariu întrebarea mea au voue cei de la munca sa oprească mai mult de jumătate din salariu fiind mai mulți executori.

  Reply
 14. Florin

  Am și eu o nelămurire
  Am luat o amenda de 10000 (o suta de milioane )și mi-a pus oprire pe salariu prima luna mia oprit în jur de 1800 lei iar acum mia oprit toți banii adică 82 de milioane nu trebuia sa oprească 30 la suta din salariu sa cât au ei 33 nu mai stiu

  Reply
 15. Schiopu mirela

  Sunt girant la un CAR ..ma pot retrage si sa fiu inlocuit de alt girant? Deoarece am de achizitionat si eu un credit

  Reply
 16. ravi cata

  eu de 8 ani mi se opreste 60% din salariu pentru 2 popririi si 2 car uri. cum pot sa imi recuperez bani de 10 % din cei 8 ani?

  Reply
 17. Bucur Alexandra

  Buna ziua! Am facut un credit de nevoi personale pe 5 ani primi 3 ani am achitat dupa care m-am despartit de sot si imi cresc fetita singura, intelegerea a fost intre noi ca el sa plateasca incontinuare creditul si eu renunt la tot! Dar se pare ca el nu a mai platit nimic si mi-a venit poprire pe conturi am primit un mesaj de la banca. In acel cont imi intra in fiecare luna alocatia si indemnizatia de crestere copil. Am sunat la banca si mi- zis ca imi vor opri din ei o treime in fiecare luna! Intrebarea mea este daca ridica acesti banii de la posta romana imi mai poate opri din iei. Astept un raspuns de la dumneavoastra! Va multumesc!

  Reply
   1. Madalina

    Bună. Deci este ilegal sa facă poprire pe alocația copilului. Dacă cer băncii să ridice poprirea, ei ma pot refuza?

    Reply
 18. Andreea

  Am primit o notificare privind declararea scadentei anticipate de la judecător executoresc asta înseamnă că mi se face poprire

  Reply
 19. Micorici Florin

  Scuzați deranjul. Sunt FLORIN. Am o intrebare Dacă am tre bănci datorii .valoare 40000 ron cit poate să-mi tragă din salariu .Am si 2 copii si pe soacra mea bolnavă. Va mulțumesc

  Reply
  1. Tanasescu Ionut

   Buna Seara am si eu o problema , am o singura poprire pe cont doar ca cei de la banca 3500lei salaru plus primit de la firma Inca o suma in valoare totala 1700lei iar eu in afara de acel bonus din salariu meu a mai putut incasa doar 845 tind cont ca banca mi-a oprit si din acel bonus cum as putea rezolva acesta sitatie

   Reply
   1. Vasile Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

    Daca aveti o singura poprire, atunci vi se poate lua cel mult 33% din salariu, adica 1155 lei din salariul de 3500 de lei.

    Sfatul meu este sa faceti o reclamatie la banca, in care sa cereti sa va restituie banii luati in plus.

    Va rog sa reveniti la mine cu rapunsul primit la reclamatia trimisa bancii.

    Reply
 20. Duna

  Eu am doua opriri pe salariu iar banca de 2 luni mi-au oprit tot salariul și nu ma lămurește nimeni ma puteți ajuta

  Reply
 21. Ionel Dragomir

  Buna seara!
  Ieri a fost înființata o proprire pe salariul
  Meu!
  Banca mi-a blocat toți banii in jur de 1800 de lei spunându-mi ca sunt blocați pentru poprire!
  Suma totala este de 9800 de lei!
  Eu nu am
  Fost înștiințat de lucrul asta decât ieri când am sunat la banca ca au dispărut banii din cont!
  Tin sa Menționez ca banii din cont nu erau din salariu erau trimiși de fratele meu care se afla in Danemarca pentru nunta!
  Eu am nunta peste 2 săptămânii si ma trezesc fără niciun ban!
  Banca a spus ca ei nu pot face nimic pentru ca aceasta proprire a fost dictata de către birou de executare!
  Eu am
  Familie de întreținut si acum nu am nici măcar bani pentru o pâine!

  Reply
 22. Spinu Constantin Cristian

  Am avut o proprie pe salariu la desemna, și am achitat suma. Dar acuma banca respectiva nu a sunat la firma la mine, și imi oprește 200 de lei an continuare. Ce este de făcut?

  Reply
 23. Diana

  Buna ziua.am un credit la bcr si din diverse motive nu am mai putut plati.de la banca mi s-a spus ca inainteaza executarea silita.ce inseamna executarea silita?propire pe salariu?eu detin 2 garaje si nu as vrea sa ajunga sa mi le ia banca.va multumesc

  Reply
  1. Vasile Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Executarea silita inseamna atat poprirea pe salariu, cat si sechestru pe bunuri personale, precum garaj sau masina.

   De aceea, sfatul meu e sa depuneti la BCR o cerere pentru o intelegere amiabila in vederea achitarii datoriei.

   Reveniti la mine daca aveti nevoie de ajutor.

   Reply
 24. muntean cosmin

  Buna ziua as dori sa știu dacă exista o poprire pe salar în executare la.un salar minim pe economie daca se poate face reducerea ratei lunare cu justificarea cheltuielilor de chirie gaz apa mincare plus minor în intretinere

  Reply
 25. Anca

  Bună am o proprire pe contul bancar la Transilvania.Cum pot afla suma totala ca să o achit și sa îmi fie ridicata poprirea. Cei de la banca nu ma lămuresc.

  Reply
  1. Vasile Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Legal ar fi trebuit sa primiti aceste informatii de la creditor (banca sau firma de recuperare) si de la executorul judecatoresc.

   Daca nu ati primit aceste notificari, cereti la Banca Transilvania sa vi le ofere.

   Reveniti va rog la mine daca nu reusiti sa rezolvati problema.

   Reply
 26. Adriana Mirt

  Buna ziua,

  Am nevoie de un sfat din partea dumneavoastra.
  Mi-i s-au pus doua poprriri pe cont, pentru aceasi decizie, o poprire din partea angajatorului fiind o treime din suma si suma toatal din partea bancii.
  Sumele bineinteles au fost retrase, fiind virati bani mai multi fata de ceea ce aveam de dat catre executor.

  Catre cine as putea face o sesizare sau sa rezolv acest aspect?

  Multumesc,
  Adriana Mirt

  Reply
 27. Diana Rus

  Buna seara ,
  In anul 2017 am primit o executare silita pentru 12.000 lei , iar in 2016 alta pentru 4000 lei . mentionez ca din 2015 nu am mai avut un loc de munca, insa de aproximativ 3 saptamani lucrez intr-o corporatie, unde salariul se vireaza pe cont bancar. as vrea sa stiu , pot face o intelegere cu banca sa trimita ei direct jumatate din salariu catre cei doi executori ?
  multumesc anticipat

  Reply
  1. Vasile Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Daca aveti un credit ipotecar, legea prevede ca dupa 3 luni de la neplata ratelor, banca poate declara un credit scadent anticipat (adica trebuie platit integral).

   Daca nu se plateste integral creditul, atunci banca poate declansa executarea silita.

   In acelasi timp, perioada dintre declararea scadenței anticipate și declanșarea executării silite nu poate fi mai mică de 3 luni.

   Asadar, pot trece sase luni pana cand se pune poprirea.

   Aceeasi procedura se aplica, de regula, si la creditele de consum, dar trebuie sa verificati ce spune in contractul de credit.

   Sfatul meu este sa nu asteptati sa ajungeti in situatia de a fi executat silit, pentru ca in acest caz vi se va complica situatia si veti avea costuri suplimentare pentru achitarea datoriilor.

   De asemenea, veti fi raportat la Biroul de Credit, daca intarziati mai mult de 30 zile plata unei rate, ceea ce va va impiedica sa obtineti un nou imprumut sau o refinantare, timp de cel putin patru ani.

   Reply
 28. Bogdan Constantin

  Buna seara , astazi am aflat ca am „popriere executorie de 1400 lei” . Am fost in biroul de credite , pentru ca nu am platit trei rate lunare consecutive din motive personale , intre timp mi-am achitat datoria dar suma de bani tot imi este retinuta . Am incercat sa iau legatura cu banca dar tocmai de luni pot discuta cu cineva . Problema este ca tot luni primesc o suma de bani , de care am mare nevoie pentru a supravietui ca sa zic asa , daca in momentul intrarii banilor in cont ii si retrag este ok ? Defapt intrebarea este daca pot face asta . Pentru ca sunt absolut sigur ca pana la clarificarea problemei (si sunt destul de sigur , ca nu se rezolva in 2,3 zile) sigur nu mi voi primi banii … prea curand . Multumesc .

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   Stimate domn,

   Daca aveti poprire pe cont, nu veti putea retrage banii in momentul intrarii banilor in cont, pentru ca respectivul cont este blocat. Singura solutie este sa luati legatura cu banca, in vederea deblocarii contului, daca ati platit datoria. Banca ar trebui sa va deblocheze imediat contul, daca datoria este achitata.

   Daca nu reusiti deblocarea contului luni, reveniti la mine, sa va ajut eu.

   Vasile Coman
   0723292899

   Reply
 29. Georgiana Mihut

  Bună seara astazi mi sa virat salariu pe card de 1.835,00 si am poprire pe el si mi sa oprit la poprire 1.355,54 de lei este normal sa imi oprească atît sau cit ar trebui sa imi oprească ca din tot salariu am mai luat in mina 470 de lei este normal sa imi oprească atît din el va rog sa imi răspundeți sunt mama a doi copii si sunt singura ,si nu pot sa cresc doi copii doar cu 470 de lei pe lună Si sa mai plătesc si datoriile casei

  Reply
  1. admin Post author

   Stimata doamna Mihut,

   Din salariul de 1.830 de lei va poate opri, conform legii, maxim 600 de lei (o treime), daca aveti poprire pe salariu. Asadar dumneavoastra ar trebui sa puteti scoate de pe card restul de 1.230 de lei.

   Sfatul meu e sa mergeti la banca si sa cereti sa va dea inapoi banii retinuti in plus.

   La ce banca aveti cardul?

   Daca banca refuza sa va dea banii inapoi, reveniti la mine sa va ajut eu.

   Vasile Coman
   0723292899

   Reply
 30. Chivu Ana

  Buna seara tocmai am primit o înștiințare că am o poprire pe salariu la un credit restant , cuantumul popririi fiind de 4500 Ron.Problema este că nu îmi permit să plătesc cuantumul maxim de o treime din salariu ci până la o treime din salariu,așa cum spune și legea.Cum procedez,se poate ajunge la o rată mai mica?

  Reply
 31. Iclenzan Ioana

  De luna aceasta am avut proprie pe salar… Eu vreau sa imi plătesc integral suma și sa mi se scoată proprirea… Unde și dacă se poate… La Banca? Va multumesc

  Reply
  1. admin Post author

   Daca poprirea e facuta de banca, atunci puteti achita si la banca datoria, iar daca e vorba de o firma de recuperare creante, trebuie sa luati legatura cu aceasta sau cu executorul judecatoresc.

   Reveniti la mine cu detalii despre poprire, sa va pot ajuta sa rezolvati problema.

   Vasile Coman
   vasile.coman@reclamatiibanci.ro
   0723292899

   Reply
  1. admin Post author

   E legal, pentru ca asa prevede Codul de procedura civila, dar numai daca pensia este mai mare decat salariul minim net pe economie.

   Reveniti la mine pentru nelamuriri.
   Vasile Coman

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + 4 =