Se poate ca BRD sa imi stearga situatia sa nu mai apar ca rau platnic la Biroul de credit?

Am fost inregistrata la Biroul de Credit pentru intarzierea platii unei rate BRD. Intre timp contractul a fost achitat si incheiat dar din cauza ca am fost inregistrata la Biroul de credite nu pot face acum un alt imprumut. Se poate ca BRD sa imi stearga situatia in asa fel incat sa nu mai apar ca rau platnic la Biroul de credite?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Chiar daca v-ati platit restantele la credit, situatia acestora raman in evidentele Biroului de Credit timp de 4 ani de la data achitarii ultimei datorii.

Banca nu poate sterge situatia acestor datorii, intrucat aceasta este procedura stabilita de Biroul de Credit. Banca poate sterge datele de la Biroul de Credit doar in situatia in care acestea sunt eronate.

Trebuie sa stiti insa ca daca figurati ca restantiera la Biroul de Credit nu inseamna ca bancile nu va pot acorda un nou credit. Fiecare banca are propriile politici de risc, asadar incercati la mai multe banci.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema cu banca sau daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Lasa un comentariu


6 − 3 =