Iti raspunde Vasile Coman, jurnalist la Bancherul.ro Adauga intrebarea ta

Buna ziua! As dori sa-mi inchid cardul Avantaj si cum in tot judetul Valcea nu mai aveti nici o sucursala,va rog sa-mi spuneti cum sa procedez, CA-MI ESTE IMPOSIBIL SA AJUNG IN VREO ALTA SUCURSALA DIN ALT JUDET!
Sunt posesoarea unui CARD AVANTAJ, a carei data de expirare a fost 12/2019, Intrucat in judetul Valcea nu mai aveti sucursala unde sa pot solicita eliberarea unui nou card, ma vad nevoita sa solicit inchiderea efectiva a contului, pt a evita plata comisionului de administrare cont, plata nejustificata atata timp cat nu pot folosi cardul.
Multumesc, o zi frumoasa!
Stimata doamna,
Pentru inchiderea cardului Card Avantaj nu trebuie sa mergeti la o sucursala a bancii, trebuie sa faceti o cerere in acest sens la banca Credit Europe Bank, prin e-mail la adresa: office@crediteurope.ro, precum si prin telefon, la numerele 0750.000.000 și 0724.100.000 (număr apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv internaţional).
Va rog sa reveniti la mine pentru a-mi spune daca ati rezolvat problema cu inchiderea cardului Avantaj.
Cu stima,
Vasile Coman