card avantaj inchidere

Cum pot sa-mi inchid Cardul Avantaj, daca nu pot sa ajung in sucursala?

Buna ziua,
Am văzut pe internet cum ca m-ați putea ajutat cu închiderea unor card de credit Card Avantaj emis de Credit Europe BANK .

Am sunat in Call Center dar mi-au spus ca trebuie sa merg neaparat intr-o sucursala . Îmi este imposibil sa ajung. Ce ar trebuie sa fac sa pot sa-mi închid cardurile.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Daca pentru inchiderea Card Avantaj nu puteti ajunge intr-o sucursala Credit Europe Bank, din motive obiective, precum cele medicale sau daca va aflati in strainatate, este dreptul dumneavoastra sa solicitati inchiderea cardului prin alte mijloace de comunicare cu banca.

Poate fi considerat un abuz ca banca sa va impunsa sa mergeti intr-o unitate pentru a inchide cardul, daca dumneavoastra nu puteti face asta.

De aceea, trebuie sa faceti o reclamatie la Credit Europe Bank, in care sa cereti inchiderea cardului prin alte mijloace (telefon, e-mail, online), motivand ca nu puteti ajunge intr-o sucursala.

Reclamatia la banca Credit Europe Bank o puteti face prin e-mail la adresa: office@crediteurope.ro, precum si prin telefon, la numerele 0750.000.000 și 0724.100.000 (număr apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv internaţional).

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul Credit Europe Bank la cererea de inchidere a cardului Card Avantaj.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Postat in data: 22 nov., 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = 12