E teapa daca am dat bani cuiva sa ma stearga din Biroul de credit?

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca am luat teapa pentru ca am dat 500 de lei unei persoane care mi-a spus ca ma sterge din Biroul de Credit, unde am fost bagata de Provident. Au trecut doua luni, dar n-am mai primit niciun raspuns.

Eu am facut un imprumut la Provident in urma cu mai multi ani, plateam ratele la un agent, dar la un moment dat acesta n-a mai venit sa-i dau banii. De atunci, n-am primit nimic de la Provident, vreo instiintare unde sa platesc restul banilor, abia acum am primit o hartie de la firma de recuperare creante Intrum ca sunt datoare o suma mult mai mare decat am scos eu de la Provident. Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Cu siguranta e teapa daca ati dat bani acelei persoane care v-a promis ca va sterge din Biroul de Credit, pentru ca nimeni nu va poate sterge decat Provident, si doar daca nu au fost respectate normele si procedurile legale privid raportarea restantelor la Biroul de Credit.

De exemplu, daca nu ati fost anuntata inainte de a fi fost raportata sau daca ati intarziat nu din vina dumneavoastra, iar Provident nu v-a oferit solutii de evitare a inregisrarii restantelor.

Va rog sa reveniti la mine daca doriti sa va ajut sa rezolvati problema cu Provident, fara sa platiti nimic.

Cu stima,

Vasile Pop-Coman

jurnalist

Reclamatiibanci.ro

vasile.coman@reclamatiibanci.ro

0723292899

Postat in data: 03 dec., 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = 24