Executorul poate lua banii de pe cardul de credit Cetelem?

Intrebare
Bună ziua. Am avut un cont în Banca Transilvania prin care puteam lua sume modice ca împrumut de la Hora Credit în fiecare lună. Acum ceva timp mi s-a instituit proprie pe cont iar când au trimis banii cei de la Hora Credit executorul luat tot împrumutul din cont.

Vreau să fac un card de împrumut Cetelem pentru a lua în rate obiecte din dedeman. Executorul poate lua banii din contul deschis de Cetelem?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Daca aveti poprire pe conturi, sa stiti ca nu veti putea obtine un nou imprumut si nici un card de credit, intrucat, conform legii, orice sume intrate in conturi, cu exceptia salariului sau pensiei, pot fi luate de executor pentru achitarea datoriilor.

Asadar, daca va faceti un card de credit Cetelem, riscati sa nu puteti scoate banii de pe el sau sa faceti depuneri in cont, pana cand nu scapati de poprire.

Sfatul meu este ca mai intai sa rezolvati problema executarii silite si sa achitati datoriile vechi la Hora Credit si abia apoi sa va faceti cardul de credit Cetelem, pentru ca altfel s-ar putea sa intrati in probleme mai mari.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti nevoie de ajutor pentru rezolvarea problemei cu Hora Credit.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Postat in data: 26 feb., 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = 6