In cat timp intra banii in contul meu Raiffeisen printr-un transfer online in regim de urgenta de la BT?

Buna ziua! O persoana mi/a facut transfer online in regim de urgenta din contul ei BT in al meu de la Raiffeisen vineri dupa ora 18. As dori sa stiu si eu cand intra banii in contul meu. MULTUMESC!


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

ore-procesare-plati-banca-transilvania

Orar procesare plati la Banca Transilvania

Stimate domn,

Conform orarului de procesare tranzactii prin BT24, serviciul de online banking al Bancii Transilvania (BT), platile interbancare (de la o banca la alta banca) marcate ca si urgente, procesate dupa ora 15:00, vor fi prezentate in sistemul electronic de compensare in ziua T+1, adica a doua zi lucratoare bancara. (vezi foto)

Asadar, in cazul dumneavoastra, banii vor intra in contul de la Raiffeisen luni (astazi), intrucat zilele de sambata si duminica nu sunt zile lucratoare bancare.

In concluzile, marcarea platii in regim de urgenta, pentru care BT percepe un comision de 18 lei, este inutila daca se efectueaza dupa ora 15, intrucat banii nu ajung in contul destinatarului decat a doua zi.

Singurul avantaj al platilor de urgenta este ca se pot efectua in aceeasi zi si dupa ora 13, care este ora limita la BT pentru transferurile de mica valoare decontate in aceeasi zi (T).

Va rog sa reveniti la mine daca mai doriti alte informatii sau aveti probleme cu bancile.

Cu stima,
Vasile Coman
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


− 4 = 4