Mi se retine 50% din salariu pentru o poprire, dar mai am rate la credite si alte cheltuieli si nu mai pot trai. Ce pot sa fac?

Mi se retine 50% din salariu la primarie, sunt functionar public, si eu mai am o descoperire de card, imprumut Provident si acestea nu le ia in considerare, logic. Eu cu dobanda ptr descoperire de card platesc 60%, am nevoie de ochelari, medicamente, utilitati si nu mai pot trai, ce pot sa fac? Va multumesc.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Va sfatuiesc sa luati legatura cu executorul judecatoresc care a decis sa va retina jumatate din salariu si sa-i explicati situatia sociala a dumneavoastra, in vederea reducerii sumei de bani retinuta din salariu.

Executorii judecatoresti, conform legii, trebuie sa indeplineasca si un rol activ, de protectie sociala a persoanelor pe care le executa silit, nu doar sa se margineasca la a emite niste acte de executare silita.

In urma discutiei cu executorul si a prezentarii dovezilor din care sa rezulte ca nu va ajung veniturile pentru asigurarea unui trai decent, este posibil ca suma retinuta sa va fie redusa.

Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti a rezolvati problema, pentru a va ajuta eu.

Cu stima,
Vasile Coman
jurnalist
0723292899
Reclamatiibanci.ro
Bancherul.ro
Ghiseulbancar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 + = 10