Neocapital mi-a furat banii din contul de salariu, cand am vrut sa retrag investitia. Ce pot sa fac?

„Am cerut să îmi închid contul de la Neocapital unde am investit 1250 RON. Am trimis o declarație de închidere și un domn împreună cu colegul său jurist mi-a trimis un link pentru închiriere cont și transfer sumă.Cind am terminat cu ei am văzut că aplicația de la Banca Transilvania unde aveam salariu a fost ștearsă și banii din contul de salariu nu mai erau și aveam și depozit și au luat tot. Am făcut un extras și toți banii erau transferați unei persoane care este angajata firmei NEOCAPITAL. D-na a zis că nu are banii dar în extras se văd în contul ei de la CECE BANK. VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI SĂ-MI RECUPEREZ BANII.”


Raspuns

Stimata doamna,

Pentru recuperarea banilor furati din contul de salariu trebuie sa faceti o cerere de refuz la plata, la Banca Transilvania, dat fiind ca este vorba de o frauda online.

In acelasi timp, trebuie sa completati o plangere la Politie, in vederea descoperirii hotilor care v-au pacalit cu investitia in Neocapital.

Plangerea la Politie o puteti face pe site-ul Politiei Romane, la acest link:  https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online.

NeoCapital este inclus de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) in categoria alertelor pentru investitori, nefiind autorizat in Romania, ceea ce inseamna ca este posibil sa fie o inselatorie.

Suspiciunea de inselatorie este confirmata si de procedura utilizata in astfel de cazuri de frauda, prin retragerea banilor din platforma de investitii.

Va rog sa reveniti cu raspunsurile primite de la banca si de la Politie.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = 45