Soldul datoriei nu scade, desi am respectat angajamentul de plata. Ce trebuie sa fac?

„Am un angajament de plata la executor pentru un credit ipotecar pe care l-am respectat conform angajamentului,dar soldul tot nu scade cu toate ca platesc sume considerabile ! Este ceva de facatut in acest sens ? La cine pot apela pentru un sfat ?”


Raspuns

Stimate domn,

Angajamentul de plata trebuie sa contina si un scadentar al respectivelor plati si evolutia soldului datoriei aferente creditului, pana in momentul achitarii acesteia.

Daca soldul datoriei nu scade, desi ati respectat angajamentul de plata, este posibil ca platile pe care le-ati facut sa nu fi fost inregistrate de executorul judecatoresc sau sa existe niste dobanzi penalizatoare sau taxe aferente executarii silite.

De aceea, ceea ce trebuie sa faceti este sa solicitati executorului judecatoresc un extras de cont cu situatia la zi a datoriei si un scadentar al achitarii datoriei, conform angajamentului de plata.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul primit de la executorul judecatoresc cu privire la situatia datoriei, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × 5 =