Credius imi cere inapoi 400 milioane, pentru un credit de 50 milioane lei. Ce pot sa fac?

credius reclamatie

„Buna seara ,am primit un mesaj de la BCR precum ca mi sa pus o proprire pe cont și mi sau confiscat de pe card 74de milioane eu având contractul închis cu cei de la credius .

Am fost la BCR și am întrebat doamna de la ghișeu de ce mi sau luat bani de card fără acordul meu și nimeni nu ma anunțat printr-un apel sau mesaj sau nu mi au trimis hârtie precum ca îmi oprește din salariu eu având la credius un credit de 50 de milioane și ei cerându-mi înapoi 400 de milioane .Ce pot face in aceasta situație ?

Am întârziere la plata de 26 de milioane și am făcut la ei o refinanțare acum 3luni ei închizând mi contractul cu ei și cerându mi 70de milioane dar eu neavând acei bani pe loc la momentul acela nu am avut cum sa achit rata și le am trimis câți bani am avut din acel moment pana acum 2zile .”


Raspuns

Stimata doamna,

Credius v-a executat silit prin poprirea contului la BCR, probabil pentru ca nu a fost inchis creditul refinantat, dat fiind ca nu ati rambursat toti banii datorati.

Pentru rezolvarea problemei, trebuie sa faceti o reclamatie la Credius, prin e-mail, la adresa:salut@credius.ro, in care sa solicitati gasirea unei solutii pentru achitarea restantelor, in vederea anularii executarii silite.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul primit de la Credius, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = 12