Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu informatii, daca se poate: sotul meu a ramas fara job in 24.06.2022 si si-a gasit de lucru abia in data de 10.08.2022, de atunci a inceput un nou job.
A solicitat la ING amanrea ratelor la creditul de nevoi personale pina cand ne mai
revenim, am avut si eu venituri mai mici in ultima perioada.
Azi a primit raspuns de la ING ca nu se poate sa faca amanare de rate.
Va rog sa ma indrumati, ce demersuri si unde putem face in acest sens.
El a solicitat amanare si de 2-3 luni dar nu a gasit la ei intelegere.
Va multumesc si va doresc toate cele bune!
Stimata doamna,
Daca nu v-ati incadrat la conditiile de amanare a ratelor la credit impuse de OUG 90/2022, astfel ca ING a trebuit sa va respinga cererea, va trebui sa apelati la alte solutii pentru evitarea restantelor.
Sfatul meu este sa trimiteti la ING Bank o noua cerere privind gasirea unei solutii de restructurare a creditului, precum o perioada de gratie la plata ratelor, diminuarea valorii acestora, prelungirea perioadei de creditare (reesalonare) etc.
Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul ING la cererea de restructurare a creditului.
Vasile Pop-Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899
Va multumesc pentru raspuns. Motivul respingerii cererii de amanare a ratelor este acordarea creditului dupa data de 30 aprilie. In acest caz, nu cred ca se mai poate face nimic. Azi va merge sotul la banca sa incerce o esalonare.
Multumesc mult.
O zi frumoasa!
Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul ING Bank la cererea de reesalonare a creditului.