kruk-reclamatie

Kruk mi-a pus poprire pe pensia de invaliditate si indemnizatia de insotitor. Ce pot sa fac?

Buna ziua. Kruk mi-a pus poprire pe pensia de invaliditate si pe cea de insotitor. Este legal asa ceva? Eu am avut o datorie la Piraeus Bank pe care n-am mai putut-o plati din cauza accidentului de munca in urma caruia am ramas invalid. Primul executor mi-a clasat dosarul, dar acum am primit poprire de la alt executor, care si-a pus onorariu de 1400 de lei, iar de pe cardul Raiffeisen mi s-a luat deja peste 700 de lei. Am facut reclamatie la Raiffeisen si mi-au spus ca luna aceasta nu-mi vor mai luat banii. Executorul e greu de abordat si arogant, spune ca n-are timp sa discute cu mine si ca-mi poate lua banii si din pensia de invaliditate, desi am o situatie grea si un copil mic. Puteti sa ma ajutati? Multumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Este ilegala poprirea indemnizatiei de insotitor si a pensiei de handicap, de aceea Kruk ar trebui sa ceara executorului judecatoresc sa anuleze aceste popriri, asa cum a facut-o primul executor.

De aceea, sfatul meu este sa trimiteti la Kruk o reclamatie in care sa cereti sa va anuleze poprirea si sa va ramburseze banii retinuti deja de banca Raiffeisen.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul de la Kruk, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Postat in data: 10 ian., 2022

4 raspunsuri la “Kruk mi-a pus poprire pe pensia de invaliditate si indemnizatia de insotitor. Ce pot sa fac?

 1. Ion

  Am sunat la Kruk si mi-au spus ca-mi fac o reducere de 40% din datorie daca o platesc pe toata. Ce ma sfatuiti sa fac?

  Reply
  1. Vasile Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Data fiind situatia grea in care va aflati (invalid si cu un copil mic), precum si faptul ca sunteti de buna credinta si doriti sa va rezolvati problema cu datoria, sfatul meu este sa cereti Kruk o reducere de 70% a datoriei, in vederea anularii acesteia.

   Reply
   1. Io

    Kruk mi-a raspuns ca pot sa-mi faca o reducere de 60% din datorie. Vreau sa platesc sa scap. Ce trebuie sa fac?

    Reply
 2. Pingback: Kruk mi-a pus poprire pe pensia de invaliditate si indemnizatia de insotitor. Ce pot sa fac? | Vasile Pop-Coman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = 9